Witam kupiłem niedawno nokie n73 i chciałem sprawdzić jak działa nawigacja w telefonie może ktoś wie jaki najlepszy gps i mapę wystarczy polski wybrać do mojego telefonu
GPS polecił bym Pentagrama - dobry, sprawdzony i przy tym nie drogi. Najlepszą opcja napewno był by GPS Noki ale - cena.
Program nawigujący. Masz do wyboru 4 opcje:
Tomtom, Garmin, Route66 oraz SygicDrive.
Który najlepszy - hmm nie bedę się znowu powtarzał bo pewnych wrażliwych userów to drażni. Poczytaj moje posty i bedziesz wiedział co bym polecił
Poczytałem trochę więcej na forum i wybiorę chyba mapy garmina
Ale mam jeszcze jedno pytanie ile gigową kartę pamięci włożyć do telefonu
zamierzałem kupić 4G
Do Nokii N73 z systemem Symbian najlepszym wyborem GPS jest Pentagram ze względu na dobrą jakość i przystępną cenę, choć oryginalny GPS Nokia jest droższy. Dostępne programy nawigacyjne to TomTom, Garmin, Route66 oraz SygicDrive, z czego Garmin jest często polecany. Telefon obsługuje karty pamięci do 2 GB, co wystarcza na mapy i aplikacje nawigacyjne, gdyż np. mapa Europy w TomTom 6 zajmuje około 450 MB. N73 nie posiada wbudowanego odbiornika GPS, dlatego do nawigacji potrzebny jest zewnętrzny odbiornik GPS z łączem Bluetooth. Karty pamięci 4 GB mogą nie być kompatybilne z telefonem ze względu na brak obsługi standardu SDHC. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.