witam czy moze ktos mi powiedziec co robie zle mam wina xp czy moze potrzebny jest 98 robie tak instaluje jafa, rozpakowalem pkey i przenioslem do folderu jaf odpalam pkey i po pewnym czasie wywala ze chce dongla co robie zle???
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamlala166 napisał:Kolego chillouty .. Trochę nie rozumiem podejścia
Załóżmy że pomagasz komuś. I ktoś w wyniku nieudolności, braku doświadczenia itd ubija telefon to bierzesz na siebie za to odpowiedzialność i naprawiasz za darmo ?
boras2 napisał:witam czy moze ktos mi powiedziec co robie zle mam wina xp czy moze potrzebny jest 98 robie tak instaluje jafa, rozpakowalem pkey i przenioslem do folderu jaf odpalam pkey i po pewnym czasie wywala ze chce dongla co robie zle???
chillouty napisał:A motto KierownikaGSM brzmi "bierzcie i korzystajcie wszyscy" , stara sie uszczesliwic ludzi na sile.
lala166 napisał:Wiesz .. z drugiej strony 5plnowcy nie poszukają sobie po angielsku .. I tu jest "ten ból" ..
robek102 napisał:Spróbuj tego cracka. u mnie to pomogło. odpaliłem tego jafa bez tornada. tylko nie próbowałem nic robić bo mam obawy.
Pozdr0
JAF version 1.98.47
Detected PKEY: 90012345
Card life counter: 100.00%
P-key nokia module version 01.01
Detected UFS_USB V2.6 (c) SarasSoft 2005. version: 01.B0, Driver version: 0, Library version: 0
JAF DCT4/BB5 LOADERS DIR: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\
JAF DCT4/BB5 PRODUCT DIR: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\
JAF USB LOADERS DIR: C:\Program Files\ODEON\JAF\FlashUSB\
JAF DCT3/DCTL LOADERS DIR: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash3\
Changing mode...Done!
Searching for phone...Detected P-KEY: 90012345
P-key nokia module version 01.01
Init usb communication...
Found
LOCK STATUS:
CONFIG KEY: 0000000000000000
Provider: Unknown provider