Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Gamma nie świeci

Arek N. 23 Sty 2004 12:01 1134 4
  • #1 23 Sty 2004 12:01
    Arek N.
    Poziom 18  

    Mam taki problem radio trafiło do mnie pierwszy raz pomylonymi funkcjami nacis. klawisz (1) zciszał się (2) wykon. inną funkcję.Mało klawiszy działało poprawnie od kolegi dostałem bina z kodem-działało poprawnie ale parę dni.Radio wył. się do ponownego codu ,po wpisaniu znowu działało ,a teraz tylko podświetla klawisze i na moment niebieskie tło wyświet.Może Ktoś posiada schemat procka i 100% bina z kodem bo już brak koncepcji.Jeśli Ktoś zna klucz odczytywania kodu z bina będę wdzięczny ,poniewaz siedzieliśmy z kolegą dlugo nad kluczem bina do Gammy i nic z tego nie wychodzi.Dołączyłem swojego bina

    procek XS 485 A 062 8025004315 83AFVCW
    pamięć 25160
    pozdrawiam

    0 4
  • #2 23 Sty 2004 14:13
    djlj24
    Spec od car audio

    Bin bardzo znany. A podświetlenie osobnym kabelkiem dobrze podłaczyłeś?

    0
  • #3 23 Sty 2004 14:54
    Arek N.
    Poziom 18  

    Podświetlenie wyświetlacza mignie na 1sek. ale wyświetlacz czysty (zimny),a wczesniej działało-czepiam się bina podobno OR GAMMA są
    1J0035 186B
    1J0035 186A
    1J0035 186D
    Na moim ostatnim binie na SET nie miałem np. Gali

    0
  • #4 23 Sty 2004 18:54
    adams
    Poziom 24  

    Sprawdź podłączenie , miałem taki sam przypadek z tym radiem w swoim Polo.

    0
  • #5 24 Sty 2004 12:20
    Arek N.
    Poziom 18  

    To radio grało w samochodzie i na warsztacie pod tą samą instalacją.Może trzeba pomierzyć napięcia sterowania wyświetlaczem ale nic do tego nie mam

    0