logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Service Pack 1 dla Windows XP PL - autoupdate przestał działać po przerwaniu instalacji

04 Paź 2002 08:04 4896 7
REKLAMA
  • #1 50646
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 50676
    kodd
    Poziom 32  
    Ocena: 63
    ostatnio czytałem,że " Service Pack 1 dla Windows XP pl " sprawdza legalność (jest też ponoć lista nr. których nie obsługuje). Z legalnym nie ma takich problemów.
  • REKLAMA
  • #3 65316
    Richi
    Poziom 39  
    Ocena: 143
    Zgadza sie service pack 1 ma takie numery nielegalny XP i jezeli go posiadasz i chcesz zainstalowac SP1 to musisz zmienic Ser.Nr. o tym pisano tu gdzies i kiedys. Najlepiej posukaj w funkcji Szukaj.
  • #4 65419
    Darekkk
    Poziom 24  
    Ocena: 11
    :arrow: ja-ja
    Jak chcesz to mogę Ci podrzucić ten program do zamiany.
  • REKLAMA
  • #5 65429
    Krzysi0
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 194
    Ciekawe czy temat aktualny. Zobaczcie na date pierwszego postu.
  • #6 65948
    Richi
    Poziom 39  
    Ocena: 143
    Choerka Krzyio masz race troche stare to. :oops:
  • REKLAMA
  • #7 65954
    Jaca
    Poziom 32  
    Ocena: 216
    Dodam jeszcze, że jest już Service Pack 2 do XP, który poprawia błędy wniesione przez Service Pack 1. Windows jest jak polskie drogi - pełno w nim dziur i łata na łacie :D Ave MICRO$OFT !
  • #8 65967
    DWAserwis
    Poziom 29  
    Ocena: 51
    z przodu łata , z tyłu łata , ot i cały polski demokrata :wink:
    Sory mikrego softu demokrata, a tak apropo to stary ten temat i nieaktualny, użytkownik JA-JA to był ja, jak mi XP zrobił jaja, jak chciałem wgrać SP1 - ale wtedy to się okazał wirus, a nie jaja z SP1.
    Co za jaja z tymi jajami, naszczęście niedługo święta niezwiązane z jajami :wink:

Podsumowanie tematu

✨ Próba automatycznej instalacji Service Pack 1 dla Windows XP PL została przerwana, co spowodowało zatrzymanie działania usługi autoupdate, mimo że pozostałe funkcje systemu działają poprawnie. W dyskusji zwrócono uwagę, że Service Pack 1 weryfikuje legalność systemu Windows XP i posiada listę numerów seryjnych, których nie obsługuje. W przypadku nielegalnej kopii konieczna jest zmiana numeru seryjnego, aby instalacja SP1 przebiegła pomyślnie. Pojawiła się także informacja o dostępności nowszego Service Pack 2, który naprawia błędy wprowadzone przez SP1. Wspomniano również o problemach z wirusami, które mogą wpływać na instalację aktualizacji. Temat jest jednak uznany za nieaktualny, gdyż dyskusja pochodzi z wcześniejszego okresu istnienia Windows XP.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA