logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung L760 - automatyczne włączanie po włożeniu baterii, co robić?

Marsad85 08 Cze 2008 17:24 1212 4
REKLAMA
  • #1 5226133
    Marsad85
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    witam
    przyszedł mi samsung L760, z tego co zdążyłem sprawdzić to wszystko jest w nim OK, ma simlocka na play, i jest z nim taki problem ze jak sie włoży baterie to od razu sie załącza samemu, wyłącza sie normalnie na przycisk ino po kilku sekundach od razu sie załącza samemu :(
    mial ktos taki przypadek ???
  • REKLAMA
  • #2 5226208
    betikom
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    No to wychodzi na to że musi być zwarcie na włączniku jak tak sie dzieje, sprawdź go na początek.
  • REKLAMA
  • #3 5226338
    Marsad85
    Poziom 17  
    tak tez myslalem na poczatku tylko teraz wydaje mi sie ze to raczej odpada bo wlaczenie jest na czerwona sluchawke, a przycisk ten caly czas dziala poprawnie takze raczej nie bedzie mial zwarcia :( ale jutro z rana go rozbiore i sprawdze do pewności :)
  • REKLAMA
  • #4 5233428
    Marsad85
    Poziom 17  
    oki sprawa rozwiazana :) przyciski byly czysciutkie i nienaruszone, okazalo sie ze jak sie wlozy baterie do samej plytki z dolnymi przyciskami to telefon sie również sam zalaczyl (zaswiecila sie klawiatura) - okazalo sie że kolo zlącza baterii byly male ślady wody, przeczyścilem to i śmiga jak powinien :)
    temat uważam za zamkniety
  • #5 5233451
    diablokomis
    Poziom 20  
    Ocena: 7
    Aby zamknąć temat naciśnij kłódkę.
REKLAMA