Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tam
Moderowany przez przemo-lukas:Regulamin 10.8 Nie jest dozwolone prześladowanie, obrażanie , ośmieszanie, używanie niecenzuralnych słów pod adresem innych użytkowników, stosowania różnych form zaczepki, złośliwości i kpin, ogólnie przyjętych za naruszenie netykiety i kultury obcowania na forum (wymiana osobistych uwag tylko na PW).
Moderowany przez przemo-lukas:Regulamin 10.8 Nie jest dozwolone prześladowanie, obrażanie , ośmieszanie, używanie niecenzuralnych słów pod adresem innych użytkowników, stosowania różnych form zaczepki, złośliwości i kpin, ogólnie przyjętych za naruszenie netykiety i kultury obcowania na forum (wymiana osobistych uwag tylko na PW).
djdinitro napisał:Co do takiego kształtu br wiem bo to sprawdzałem no ale inni korzystaja tylko z (suchych)informacji niem jac zielonego pojecia o testach i korzystaja tylko z danych napisanych.
Moderowany przez przemo-lukas:Regulamin p.8. Moderator ma prawo usuwania wiadomości, przenoszenia jej do dowolnego działu oraz zamykania tematu jeżeli stwierdzi, że dana wiadomość:
8.2 została napisana w sposób niezrozumiały (niepoprawna pisownia, popełnienie licznych błędów ortograficznych, użycie slangu młodzieżowego lub branżowego). To się tyczy również przypadku, kiedy user nie używa polskich znaków.
Moderowany przez przemo-lukas:Regulamin 10.2 Nie jest dozwolone pisanie wiadomości nic nie wnoszących do dyskusji. Proszę kolegów djdinitro i zioolass o pisanie tylko i wyłącznie na temat: "Pytanie o otwór bass-reflex". Dalsze dywagacje skończą się ostrzeżeniem.
Pawel S. napisał:
tak wiec mozna wywnioskowac ze w trojkacie faktycznie przy naroznikach bedzie wieksza predkosc powietrza ale juz kawalek dalej mamy duzy przekroj o sporych odleglosciach miedzy sciankami wiec tam przeplyw bedzie spokojniejszy.