Niewiem w jaki sposub ale kumpel uzyskal mije IP mowil że zapomocą jakiegoś progaramu czy to możliwe?, jesli tak to jakiego????.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamhefid napisał:Do nikogo sie nie włamywalem, chyba raczej ktos do mnie on poprostu zkąś zna moje IP i twierdzi za zapomocą jakiegoś programu można bez problemu je uzyskać, chcialbym wiedzieć jaki to program i zadziwić go tym sam co on mnie......nic po zatym.Jeśli włamywałeś się do jego komputera to on mając Norton Internet Security uzyskał adres IP oraz lokalizację komputera.
ankuch napisał:Oco ci chodzi człwieku bo cie nie rozumiem......., co jest nie zgodne z regulaminem?.Koleś poprostu zdobył sobie moje IP otak sobie i mnie tym zadziwił i dotego gość sie sczyci że to bardzo proste i mówi że jestem zacofany!!!.Te informacje mają mi posłuzyć celom informacyjno nałkowym, a nie szpiegowsko-hakerskim!.Power GG ma taką możliwość m.in.
A propos:
Elpr![]()
Kto jeszcze nadaje z Twojego IP![]()
Czy to może Twoje drugie konto![]()
Przypominam, że to niezgodne z regulaminem.
Platon napisał:
a kolega z innej sieci? czy z tej samej? pewnie sprawdzil naglowek w mailu, lub jakims inwigilatorem do gg.
elpr napisał:Platon napisał:a kolega z innej sieci? czy z tej samej? pewnie sprawdzil naglowek w mailu, lub jakims inwigilatorem do gg.
Jest z innej sieci. Mam power gg ale jak wejde w inwigilator to mam wszysztkie osoby niedostepne pomimo ze są niekture dostępne czemu tak się dzieje?, jego wersja to1.3.0
Adam1988 napisał:PS: A ja znam ip elektrody