logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podlaczyc przenosny mp3 pod wejscie zmieniarki(BLAUP.R52

wlen 16 Lut 2004 18:01 2172 7
REKLAMA
  • #1 505906
    wlen
    Poziom 11  
    Witam wszystkich mam pytanie czy jest mozliwosc podlaczenia do Blaupunkta R52, playera przenosnego (discman) czy mozna by sobie zrobic jakoms przelotke zeby podlaczyc pod wejscie na zmieniarke
  • REKLAMA
  • #2 506047
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1321
    AUX włączyć zerknąć na przyklejony post na stronie i grać. Uwaga prv coś dziś szwankował ale strona cały czas jest - nie chcę z pewnych względów podawać pełnego aliasa.
  • REKLAMA
  • #3 506897
    wlen
    Poziom 11  
    Dzienki djlj24, ale czy moglbys troche dokladniej bo nic tam nie znalazlem, jsa opisy kilku ciekawych zeczy mowi sie tagze o kablu do zmieniarek ale nic konkretnego nie znalazlem.
  • REKLAMA
  • #4 507337
    michałbak1
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    Witam zerknij www.studio24.prv.pl
  • #5 507803
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1321
    Wejścia liniowe - jest taki dział.
  • #6 508978
    radiowiec
    Poziom 18  
    Ocena: 32
    Przyznam się że nie wiedziałem i było by tak dalej że do Kenwooda mozna dopiąć zewnątrzne żródło w ten sposób.
    Super -fajnie że można coś pożytecznego się dowiedzieć!!!
    :)
  • REKLAMA
  • #7 509330
    wlen
    Poziom 11  
    Dzienki panowie mam tylko teraz problem ze znalezieniem przycisku DSC (Direct Software Control), czy ta funkcja jest ukryta pod jakims przyciskiem na panelu?
  • #8 511652
    wlen
    Poziom 11  
    Prosze jeszcze raz o pomoc jak wejsc w meniu instalacyjne zeby uaktywnic wejscie liniowe w Blaupunkt R52.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy możliwości podłączenia przenośnego odtwarzacza (np. Discman) do radia samochodowego Blaupunkt R52 poprzez wejście zmieniarki płyt CD. Użytkownicy sugerują wykorzystanie wejścia liniowego (AUX) w Blaupunkcie R52, które można aktywować w menu instalacyjnym radia. Wskazano na potrzebę znalezienia i włączenia funkcji DSC (Direct Software Control) lub odpowiedniego ustawienia w menu, aby aktywować wejście liniowe. Poruszono temat wykonania specjalnej przejściówki/kabla do podłączenia zewnętrznego źródła dźwięku do wejścia zmieniarki. Wskazano również na dostępność informacji i instrukcji na stronie www.studio24.prv.pl oraz w dziale dotyczącym wejść liniowych. W dyskusji pojawiła się także wzmianka o podobnej funkcji w radiu Kenwood, co potwierdza możliwość podłączenia zewnętrznego źródła audio przez wejście zmieniarki lub liniowe.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA