logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Typhoon 3600GO - błąd przy uruchamianiu AutoMapy po odblokowaniu urządzenia

boruc23 16 Lip 2008 12:01 1984 1
REKLAMA
  • #1 5347420
    boruc23
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Witam

mam urządzenie typhoon 3600 GO odblokowałem go poprzez zmianę rejestru ale nic nie mogę uruchomić. Przy próbie uruchomienia automapy wyskakuje mi błąd (plik nie jest odpowiednim plikiem wINce) a na innym urządzeniu (Bluemedia 6300) działa normalnie bez żądnych problemów? Czy m to może być spowodowane?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 5358872
    xxxpiniuxxx
    Poziom 21  
    Ocena: 36
    ...nie porównuj urządzenia typhoon 3600 GO z Bluemedia 6300 bo mimo że są to b.podobne pudełka to jednat nie te same...
    Wydaje mi sie że problem tkwi w metodzie uwolnienia Windowsa - zapewne edytowałeś 80launch i zmieniłeś mainpage.exe na explorer.exe...
    ...jeśli uwolniłeś pulpit to oki ale żeby działay jakieś programy to wrzuć do urządzenia:
    w miejsce \Windows\StartUp wklej załącznik który dodałem i zrób softreset. Po tym jakaś navi powinna ruszyć, ja jednak zamiast AM próbował bym Tomtom
    ...Jeśli po tym TT nie odpali tzn trzeba będzie wrzucić nowego ROM-a, ale o tym jak co to na GG...
    Załączniki:
    • toosten_ShowTaskBarV1.1.exe (4.5 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA