logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Typhoon 3500 GO - błąd uruchamiania nawigacji, jak wgrać nowe mapy?

adamo0077 04 Cze 2010 11:06 3749 7
REKLAMA
  • #1 8153604
    adamo0077
    Poziom 14  
    Ocena: 28
    Witam. Mam mały problem z uruchomieniem nawigacji w urządzeniu Typhoon 3500 GO. Gdy wciskam na nawigację wyskakuje mi taki błąd.

Failed to launch application from storage card. Error code: 2.

Typhoon 3500 GO - błąd uruchamiania nawigacji, jak wgrać nowe mapy?

Spotkał się ktoś z takim czymś?

I jeszcze jedno pytanie jak wgrać nowe mapy? Jakie pasują?
  • REKLAMA
  • #2 8154445
    jever 23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 280
    Czy sprawdziłeś chociaż co oznacza ten błąd po przetłumaczeniu na język Polski? Raczej wątpie.
    Pytanie nr2 - wyszukiwarka na forum nie działa? O tym modelu było już bardzo dużo pisane np w tym temacie: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic556136.html
  • REKLAMA
  • #3 8154479
    adamo0077
    Poziom 14  
    Nie udało się uruchomić aplikacji na karcie pamięci. Czyli aplikacja się posypała?

A żeby wgrać inne mapy to trzeba oprogramowanie złamać?

Czy wgranie Windowsa na nowo coś pomoże?
  • REKLAMA
  • #4 8156132
    koala106
    Poziom 39  
    Ocena: 1240
    A na karcie jest oryginalna aplikacja czy coś innego?
    Żeby korzystać z innych programów musisz odblokować sprzęt.
    Wgranie windowsa na nowo nic nie da - to nie komputer, że się system przeinstalowuje jak się zaczyna coś poważnego dziać.
  • REKLAMA
  • #5 8156814
    adamo0077
    Poziom 14  
    Na karcie jest oryginalna aplikacja. Błąd wyskoczył niespodziewanie, ponieważ nic przy niej nie robiłem. Skoro wgranie systemu nic nie da to co mam zrobić? Jak ją odblokować?
  • Pomocny post
    #6 8157706
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 8158317
    adamo0077
    Poziom 14  
    Ok udało mi się odblokować sprzęt. Dzięki żdziś. Teraz pozostaje pytanie jak wgrać jakąś navi, albo program na to.
  • #8 8161140
    Pontikos
    Poziom 39  
    Ocena: 1007
    "wgrac jakas navi" - pojecie nieznane. Pisz po ludzku, albo nikt nie zechce Tobie pomagac.

Najprosciej - program nawigacyjny (np. Automape Demo do pobrania ze strony producenta) zainstalowac na swiezo zformatowanej karcie SD i po wlozeniu jej do urzadzenia, uruchomic za pomoca Explorera plikow. Dokladnie tak jak program z dyskietki na komputerze stacjonarnym.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik ma problem z uruchomieniem nawigacji w urządzeniu Typhoon 3500 GO, otrzymując błąd "Failed to launch application from storage card. Error code: 2". W odpowiedziach zasugerowano, że błąd może oznaczać uszkodzenie aplikacji na karcie pamięci. Aby wgrać nowe mapy, użytkownik musi odblokować urządzenie, co można zrobić poprzez jednoczesne naciśnięcie przycisku flagi i głośności+ podczas uruchamiania. Po odblokowaniu, użytkownik może zainstalować program nawigacyjny, taki jak Automapa, na sformatowanej karcie SD i uruchomić go za pomocą eksploratora plików.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA