Panowie, ja nie chce nowej wersji GG, równie dobrze mógłbym zrobić format c , zainstalować z instalki tą wersję GG jaka mam teraz i też by było prawidłowo, nie?
Ja chcę naprawić to co jest zepsute teraz.
Zrobione, właśnie odebrałem go ze serwisu zajmującego się oprogramowaniem i komputerami. Climax-komputery, czy tak jakoś.
Ponieważ każdy temat wymaga zakończenia, więc zastosuję się do tego zalecenia, aby nie popaść w konflikt z przyjętymi zasadami.
Co było?
Nie wiem co było. Napiszę więc jak było,ale-uprzedzam-nie znam sie na tym, to napiszę dokładnie, bo to może być ważne.
Zaniosłem go do wspomnianego serwisu ( takie młode chłopaki, gdzieś dwadzieścia kilka lat) i powiedziałem dokładnie jaki mam problem, i że chyba poważny, bo nawet na samej elektrodzie nie dali rady. Jak to usłyszeli to polożyli się na podłodze, a jeden to nawet w tym czasie pił kawę, i parsknął zawartością na monitor i klawiaturę.
Wymienili między sobą dziwne spojrzenia, i czułem się naprawdę skrępowany.
Jakieś dziwne zasady przyjęcia zlecenia, nie spotkalem się jeszcze nigdy z takimi, ale nigdy nie miałem jeszcze do czynienia z komputerowcami.
Kazali zostawić komputer, numer telefonu i że oddzwonią.
Za godzinę mam telefon, że sprzęt jest naprawiony, na miejscu jeszcze się okazało, że nie przechodził im jakichś testów, i że jakieś rejestry ponaprawiali, aby sprzęt pracował z pełną wydajnością. Rzeczywiście, muszę stwierdzić, że ładuje się znacznie szybciej.
Nie wiem o co chodzi z tymi rejestrami, bo żadnych śrubek nie odkręcali, plomby są jak były.
Za całość wzięli 30 zł, powiedzieli że tak mają skalulowany cennik-30 zł roboczogodzina.
Czasami warto skorzystać ze serwisu, w myśl zasady "dobry Bógł zrobił co mógł, teraz trzeba wezwać fachowca".
Moderowany:Na przyszłość proszę stosować przycisk "zmień".Posty scaliłem.