logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

KV-29FQ85K a KV-29FQ85E, SONY, jaka jest różnica ?

krefcik83 26 Sie 2008 23:56 1695 3
REKLAMA
  • #1 5478474
    krefcik83
    Poziom 10  
    Jak w temacie jaka jest różnica między tymi modelami chodzi generalnie o końcową literkę "E" a "K" w tym modelu, konkretnie chodzi mi o funkcje: i-clear, i-motion, i-black (polepszania obrazu) czy tym mogą się różnić że jeden ma a drugi nie ? czy jest to może różnica rocznika TV ? Szczerze mówiąc nie mogę nic na ten temat znaleźć za pomocą google mam katalog Sony(polski) 2003/2004 w którym występuje Sony KV-29FQ85K i on posiada te funkcje natomiast model z końcówka E nie występuje w tym katalogu a w sklepie Sony powiedzieli mi że nie mają pojęcia :( bardzo proszę o pomoc jeżeli ktoś jest zorientowany w tematyce

z góry dziękuje za pomoc

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 5490762
    krefcik83
    Poziom 10  
    Niestety nie uzyskałem żadnej odpowiedzi na forum może ktoś wie analogicznie jaka jest różnica z tego co mi wiadomo bardziej popularny model KV-29FX66E a KV-29FX66K ?
  • #4 5491103
    mirex
    Poziom 43  
    Ocena: 1990
    To jest praktycznie to samo. Model E jest produkowany na rynki Europy Zachodniej. Model K to Europa Wschodnia, w tym Polska.
    Nie wiem gdzie chcesz to kupować, ale jeśli wybierzesz E to upewnij się, że ma menu w j. polskim. Chyba, że nie sprawia Ci to żadnej różnicy.
REKLAMA