logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung SH-S202N nie czyta nagranych DVD, odczytuje tylko oryginalne płyty

nick1000000 18 Wrz 2008 11:23 1233 2
REKLAMA
  • #1 5546357
    nick1000000
    Poziom 10  
    Ocena: 9
    witam jakiś czas temu kupiłem nagrywarke DVD Samsung SH-S182(czy coś takiego) po pewnym czasie siadła wiec oddałem ją na gwarancję dali mi nową samsung SH-S202N tylko ze jest problem: ona nie widzi plyt to znaczy orginalne CDi nagrane to czyta, oryginalne DVD też czyta (a płyty tez nagrywa )wszystko wiec ok ale.... wie widzi plyt DVD nagranych (nawet przez siebie) czy ktos wie co moze byc z nia nie tak mam ją od wczoraj i kombinuje wgrywam stery itd nie moge sobie poradzić
    prosze o pomoc i wyrozumialosc Adminow
  • REKLAMA
  • #2 5546362
    mat_ed
    Poziom 43  
    Ocena: 268
    Jak masz gwarancje to oddaj na gwarancje. Jak nie masz to spróbuj przeczyścić optykę lub wgraj firmware.
  • #3 5546370
    nick1000000
    Poziom 10  
    Ocena: 9
    mam gwarancje ale przeciez to nowy sprzet wczoraj odebralem i juz z nim na gwarancje?? jeszcze spróbuje podmienic tasmy itd no i firmwire i zobaczymy

Dodano po 1 [godziny] 22 [minuty]:

wgralem firmware pozamienialem tasmy i zworki i nic:( jak bylo tak jest a i jeszcze jak wrzucce jakas nagrana dvd to sie namysla namysla system dziala bardzo wolno np klikam moj kommp. i nic dopiero jak wyciagne plyte to wyskakuje okno MK moze ktos sie domysla co jest?? a napisalem do samsunga co jest grane zobaczymy co odpisza

Dodano po 6 [minuty]:

zrobione wszystko smiga jk narazie topic do zamkniecia dzieki mat_ed
REKLAMA