logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Subwoofer aktywny jaki kupić do kina domowego YAMAHA

bialydaroo 08 Paź 2008 07:00 6714 3
REKLAMA
  • #1 5610777
    bialydaroo
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Witam Serdecznie:)
    Mam mały problem, z wybraniem Subwoofera aktywnego do mojego Kina Domowego.
    Sprzęt:

KINO DOMOWE YAMAHA

HTR-5930 + DVD-S559/

KOLUMNY PRISM AMETHYST HT150

Jaki doradzicie mi kupic sub? kwota do 300zł zalezy mi na mocnym czystym uderzeniu.. :)

Pozdrawiam;) i dziekuje :*:)
  • REKLAMA
  • #2 5643285
    jacokrk
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam.
    Za 300zł dobrego subwoofera aktywnego nie kupisz , który by grał przyzwoicie, np. używany za 350zł masz tutaj http://www.allegro.pl/item459826181_subwoofer_koda_sw_1000.html
    sam takiego mam, i nie narzekam , współpracuje mi z kolumnami altus 140 . Lepiej dozbieraj na tą Kode lub coś innego. Ale nie baw sie z takimi firmami jak Voice Kraft , którego nowy subwoofer aktywny kosztuje 200zł.
    Ciężko to nazwać subwooferem , ale przynajmniej tak wygląda. Miałem okazje usłyszeć produkty firmy VK i powiem Ci że będzie odstawał od jakości dzwięku twojego kina. (buczał)
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 5649757
    bialydaroo
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    dziekuje Ci BARDZO pozdrawiam:)
  • #4 5649794
    mariuszp19
    Poziom 35  
    Ocena: 410
    Jak napisał "jacokrk" za 300zł to suba nie kupisz. Sam jestem na etapie poszukiwań. Czytałem dużo i słuchałem i moje odczucia co do Kody są nieciekawe. Zdecydowanie lepiej brzmi Magnat BetaSub, tylko niestety, cena trochę wyższa. Za ok. 500zł kupisz nówkę BetaSub 20. Chińska Koda nie dorównuje jego brzmieniu, przynajmniej w moim odczuciu, ale jak wiadomo każdy może mieć inne wrażenia i oczekiwania. Reasumując dozbieraj trochę i kup coś lepszego niż Voice Kraft.

Pozdrawiam
REKLAMA