Witam.
Domyślam się, że podobnych tematów są tysiące i na dzień dobry informuję, iż przejrzałem większość lecz nie jest to wystarczająca literatura abym podjął decyzje sam i dlatego pojawia się moja prośba.
Otóż posiadam kino domowe:
amplituner Yamaha RX-V357,
dvd Yamaha DVD-S559,
głośniki zestaw Prism Amethyst ht-150.
Poczałkowo bylem bardzo zadowolony z zestawu i usatysfakcjonowany jego możliwościami, lecz z czasem apetyt rośnie. Zestaw głównie wykorzystywany jest do muzyki tj. drum and bass hardstyle techno house rnb itp.
Zastanawiam się nad kupnem suba aby poprawić niskie tony w zestawie. Kwota jaka bym chciał wydać to max 1000zl.
Zastanawiałem się nad subem Tonsil Aktiv 200 lub Yamaha sw030.
Czy jesteście w stanie mi coś poradzić?
Zastanawiałem się również nad zmiana frontów np na Tonsil Altus 110.
Proszę o poradę i z góry dziękuję za udzielone informacje.
Domyślam się, że podobnych tematów są tysiące i na dzień dobry informuję, iż przejrzałem większość lecz nie jest to wystarczająca literatura abym podjął decyzje sam i dlatego pojawia się moja prośba.
Otóż posiadam kino domowe:
amplituner Yamaha RX-V357,
dvd Yamaha DVD-S559,
głośniki zestaw Prism Amethyst ht-150.
Poczałkowo bylem bardzo zadowolony z zestawu i usatysfakcjonowany jego możliwościami, lecz z czasem apetyt rośnie. Zestaw głównie wykorzystywany jest do muzyki tj. drum and bass hardstyle techno house rnb itp.
Zastanawiam się nad kupnem suba aby poprawić niskie tony w zestawie. Kwota jaka bym chciał wydać to max 1000zl.
Zastanawiałem się nad subem Tonsil Aktiv 200 lub Yamaha sw030.
Czy jesteście w stanie mi coś poradzić?
Zastanawiałem się również nad zmiana frontów np na Tonsil Altus 110.
Proszę o poradę i z góry dziękuję za udzielone informacje.