logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Fiat Punto II - jak wprowadzić kod do radia Blaupunkt z komunikatem cancheck?

luilu 16 Mar 2004 14:35 4285 5
REKLAMA
  • #1 550268
    luilu
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    kupiłem właśnie użytwane radio blaupunkta do fiata punto II, jednak po podłączniu otrzymuję komunikat cancheck. Mam kod, jednak nie mogę go wprowadzić. W serwisie twierdzą że nie mogą mi pomóc. Liczę na expertów tego forum.
  • REKLAMA
  • #2 550273
    tolo
    Poziom 35  
    Ocena: 1178
    A podpiłeś wszystkie kostki jeśli wyświetla Cancheck tzn. że nie ma podpiętej magistrali Can ,która jest podpinana przez trzecią kostkę w blaupunktach.
  • REKLAMA
  • #3 550290
    luilu
    Poziom 11  
    no własnie nie ma nic więcej do podpięcia, choć jest gniazdo w radiu
  • REKLAMA
  • #4 550418
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    Niestety ale albo nie znalazłeś tej kostki albo auto jej nie ma lub ma ale obciątę. Jest jeszcze możliwe że masz ubogiego Fiata bez tej szyny.
    Powinno się to dać obejść ale niewielu to potrafi i za darmo to tego nie zrobią Ci. Warto by tez przyjrzeć się dokładnie schematowi instalacji w tym aucie.

Może warto by uczciwe wypełnić ankietę przy rejestracji na forum to znalazłby się ktoś z okolicy kto by Ci to zrobił.

SławeK
  • REKLAMA
  • #5 550965
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1328
    Wystarczy, że nia ma autka co siedziało w nim fabrycznie radio. Bo jak nie to modułu do radia może nie być.
  • #6 554918
    luilu
    Poziom 11  
    Dzięki za podopowiedzi. Problem został już rozwiązany.
REKLAMA