logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pralka Amica WMN862M - poszukuję sprawnego układu do testów w Rzeszowie

brodaczus 17 Lis 2008 09:19 3855 3
REKLAMA
  • #1 5748849
    brodaczus
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam zaryzykuje nietypowe pytanie a w zasadzie prośbę. Otóż zaobserwowałem na innych forach system użyczania sprzętu (muzycznego) innym uzytkownikom którzy mieliby w planach zakupienie go. Otóż ja z pralka Amica mam ten problem że nabiera wode po czym wypuszcza. Wiem odrazu napiszecie ze do układ elektr. no ale chodziłem pytałem w serwisach mówiono mi że wydaje sie być ok. Pozatym znalazłem inne info o możliwości takiej usterki więc przeczyściłem wszelkie przewody, filtry itp. Dalej to samo. Układ kosztuje ponad 300zł więc sporo kasy zanim go kupię to mam pytanie:

Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic kto pożyczyłby na kilka dni sprawny układ w celach określenia usterki?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 5749334
    jmk
    Poziom 28  
    Ocena: 328
    Obejrzyj starannie moduł -znajduje sie w plastikowej osłonie po lewej stronie, u dołu patrząc od tyłu- UZYJ LUPY ZEGRAMISTRZOWSKIEJ- prawdopodobnie masz zimny lut lub wypalenie w płytce pod przekaźnikami, pod duzym rezystorem- SPRAWDŹ STARANNIE
    Przelutu uszkodzone miejsca dla uzyskania pewnego połączenia- przy składzniu wsuwek tez obejrzyj NUMERY KOŃCÓWEK- muszą sie zgadzać z numeracją na płycie- uważaj bo szerokie złacza można łatwo zamienić miejscami, a wtedy POSZUkiwać BĘDZIESZ NOWEGO MODUŁU.
  • REKLAMA
  • #3 5755138
    brummer
    Poziom 14  
    Ocena: 19
    Na płycie masz 2 przekazniki wymień je na nowe /to koszt 6zł /
    ten zabieg napewno pomoże...
    Powodzenia...
  • #4 5755516
    cezet
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1405
    Te moduły coś ostatnio potaniały.Załóż nowy i pralka jeszcze pochodzi.
REKLAMA