Więc tak mam sąsiada który ma Linksys WAG200G i włączone wifi i u mnie w domu koło okna łapie mi jego sygnał na laptopie.Chciałbym tak zrobić żeby jego sygnał rozdzielić na moj dom czyli umieścić koło okna router jakiś żeby łapał jego sygnał i rozdzielał go dalej po moim domu. Da sie takie coś? podobno routery mają jakis taki tryp pracy.Dysponuje też anteną Grid 2.4 GHz na dachu i moge tak zrobić że skierować antene w jego strone i łapie mi sygnał.Tylko nie wiem jak zrobić czy bawić sie routerem koło okna czy tą antene wykorzystać. Sąsiad o wszystkim wie.Bez obaw
A jeszcze coś z innej beczki mam ustawioną antene w innym kierunku niz do sąsiada(całkiem w drugą strone) rano łapie mi sygnałwkarcie bezprzewodowej w komputerze a tak pod wieczorem koło godziny 16 gubi mi sygnał co to może byc? wiem że sąsiad na 100% nie wyłącza routera.
A jeszcze coś z innej beczki mam ustawioną antene w innym kierunku niz do sąsiada(całkiem w drugą strone) rano łapie mi sygnałwkarcie bezprzewodowej w komputerze a tak pod wieczorem koło godziny 16 gubi mi sygnał co to może byc? wiem że sąsiad na 100% nie wyłącza routera.