Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Nie chce sie załączyc gg, ciągle status niedostepny pomocy

piotr-87 08 Dec 2008 21:03 2842 7
    piotr-87
    Level 14  
    Dzisiaj pisalem na gg i w pewnym momencie sam zmienil mi sie status na niedostpny, próbowalem zmienic na dostepny ale nie dalo sie, internet mi dobrze chodzi, szybko sie otwieraja strony. Juz odinstalowalem i zainstalowalem jeszcze raz gg ale to nic nie pomoglo.

Prosze o pomoc

Z góry dziekuje
    piotr-87
    Level 14  
    Może to wina tych nie dzialających serwerów. U siebie na komputerze nie moge żadnego numeru gg włączyc a mam ich 4. U moich znajomych wszystko dziala wiec myslalem ze to może wina czegos inneg, poczekam do jutra i jutro sprawdze, ale jesli by ktos znal jakąs inną przyczyne czemu tak jest to prosze o podpowiedz.
    olfork
    Level 23  
    Moze np. w wyniku zlosliwego kodu przezylanego nieswiadomie, niewidocznie przez twoje numery gg. W efekcie nastepuje kilkudniowa blokada numeru.
    Zapytaj czy ktos z teojej listy na gg nie otrzymal dziwnych wiadomosci od Ciebie.
    piotr-87
    Level 14  
    To raczej nie to ponieważ nie mogę zalączyc żadnego numery gg który byl zapisany na mioim komputerze i równiez nie moge zalozyc nowego numeru bo wyskakuje: "nie mozna zarejestrowac uzytkownika - problem z połączeniem"
    Jack14
    Level 38  
    W ostatnim zdaniu Sam Sobie odpowiedziałeś dlaczego.
    bruns
    Level 30  
    zaraz Ci włączę zdalnie GG po twoim IP . Czekaj !
    piotr-87
    Level 14  
    no ale dlaczego jest ten problem z połączeniem?? internet mi dobrze chodzi