logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wgrać polskie menu do Motoroli L6 bez użycia boxa?

.::TeLeMaNiAk::. 07 Sty 2009 19:30 1424 6
REKLAMA
  • #1 5965260
    .::TeLeMaNiAk::.
    Poziom 19  
    Ocena: 15
    Witam mam pytanie czy w domowym zaciszu dam radę wgrać PL menu do tej motki ?? Nie mam żadnego boxa do motoroli ;/
  • REKLAMA
  • #2 5965310
    wiśniowy18
    Poziom 33  
    Ocena: 103
    Poszukaj na forum matraxa :wink:
  • REKLAMA
  • #3 5966238
    mielik6
    Poziom 18  
    Ocena: 40
    Da sie kablem wgrać.Polecam stronki matrax.net i motorole.pl

Pozdro
  • #4 5969030
    .::TeLeMaNiAk::.
    Poziom 19  
    Ocena: 15
    A ma ktoś jakiś opis jak to zrobić krok po kroku ?? Będę wdzięczny :D
  • REKLAMA
  • #5 5970069
    mielik6
    Poziom 18  
    najpierw podaj bootloader.Wyłącz telefon potem go włącz trzymając gwiaztke.
  • REKLAMA
  • #6 5970435
    plitom
    Poziom 28  
    Ocena: 35
    opis krok po kroku. Wychodzisz z domu i idziesz krok po kroku do najbliższego serwisu/komisu płacisz odpowiednie pieniążki i masz zrobione.
    ps myślę że już prościej nie da się Ciebie poprowadzić krok po kroku jak nie chce Ci się czytać to co Ci podali koledzy wyżej
  • #7 5970499
    mielik6
    Poziom 18  
    No też racja ale trzeba koledze pomóc.Ja na początku jak nie wiedziałem co zrobić z motorolką to czytałem, czytałem.. a teraz uważam że troche wiem :P ok 5 motek flashowałem i żadnego kłopotu nie było.Więc ma spore szanse aby wgrać langa w domu.Tylko , że jeszcze musi troche poczytać zanim zacznnie coś z motką robić bo może ją uwalić.Ale tylko ważne ably boot sie uruchomił :)

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono temat wgrywania polskiego menu do telefonu Motorola L6 bez użycia specjalistycznego boxa serwisowego. Użytkownicy potwierdzają, że jest to możliwe przy pomocy kabla i odpowiedniego oprogramowania dostępnego na stronach takich jak matrax.net oraz motorole.pl. Aby rozpocząć proces, należy uruchomić bootloader telefonu, co wykonuje się przez wyłączenie urządzenia i ponowne włączenie z przytrzymaną gwiazdką. Podkreślono konieczność dokładnego zapoznania się z instrukcjami, aby uniknąć uszkodzenia telefonu podczas flashowania. Pomimo braku szczegółowego opisu krok po kroku w dyskusji, wskazano, że samodzielne wgranie języka polskiego jest wykonalne, choć wymaga ostrożności i wcześniejszej nauki. Alternatywnie zasugerowano skorzystanie z serwisu, jeśli użytkownik nie chce samodzielnie przeprowadzać procedury.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA