opis krok po kroku. Wychodzisz z domu i idziesz krok po kroku do najbliższego serwisu/komisu płacisz odpowiednie pieniążki i masz zrobione.
ps myślę że już prościej nie da się Ciebie poprowadzić krok po kroku jak nie chce Ci się czytać to co Ci podali koledzy wyżej
No też racja ale trzeba koledze pomóc.Ja na początku jak nie wiedziałem co zrobić z motorolką to czytałem, czytałem.. a teraz uważam że troche wiem ok 5 motek flashowałem i żadnego kłopotu nie było.Więc ma spore szanse aby wgrać langa w domu.Tylko , że jeszcze musi troche poczytać zanim zacznnie coś z motką robić bo może ją uwalić.Ale tylko ważne ably boot sie uruchomił
✨ W dyskusji poruszono temat wgrywania polskiego menu do telefonu Motorola L6 bez użycia specjalistycznego boxa serwisowego. Użytkownicy potwierdzają, że jest to możliwe przy pomocy kabla i odpowiedniego oprogramowania dostępnego na stronach takich jak matrax.net oraz motorole.pl. Aby rozpocząć proces, należy uruchomić bootloader telefonu, co wykonuje się przez wyłączenie urządzenia i ponowne włączenie z przytrzymaną gwiazdką. Podkreślono konieczność dokładnego zapoznania się z instrukcjami, aby uniknąć uszkodzenia telefonu podczas flashowania. Pomimo braku szczegółowego opisu krok po kroku w dyskusji, wskazano, że samodzielne wgranie języka polskiego jest wykonalne, choć wymaga ostrożności i wcześniejszej nauki. Alternatywnie zasugerowano skorzystanie z serwisu, jeśli użytkownik nie chce samodzielnie przeprowadzać procedury. Wygenerowane przez model językowy.