logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wgrać do Motoroli Backflip polskie menu?

TommyOne 28 Gru 2020 20:31 357 4
REKLAMA
  • #1 19142851
    TommyOne
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Witam.
    Trafiła mi się taka Motorola. W menu nie ma polskiego menu.
    Czy jest możliwość dogrania polskiej paczki, lub nawet wykonanie fullflasha odpowiednim flashfile zawierającym polski język?
    Ten telefon był w ogóle w oficjalnej dystrybucji na PL?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 19142902
    TommyOne
    Poziom 11  
    Tyle to wiadomo.
    Ale jest jak nowa, chciałem dać ją komuś do dzwonienia, starszej osobie która niekoniecznie umie dobrze język angielski.
    I póki co nikt nie wie jak zrobić tam pl.
  • REKLAMA
  • #4 19142958
    staś pytalski
    Poziom 41  
    Ocena: 1429
    Oszczędź komuś androida 1.0, kto ma zacząć przygodę z dotykowym telfonem. Nowsze telefony sobie nie radzą po pewnym czasie, a ową Motorolę sprzedaj, może jakiś kolekcjoner kupi. Nawet jak znajdziesz to wg mnie gra nie warta świeczki. W nowych dotykowych telefonach możesz ustawić tryb prosty, sprowadzający się do najprostszych i najważniejszych funkcji, z dużymi ikonami.
  • #5 19143006
    TommyOne
    Poziom 11  
    Już widzę te tłumy kolekcjonerów na taki wynalazek :P
    Ja wiem jak to wszystko działa. Mam galaxy note, dwa apple na zbyciu, ale nie chce ich ta osoba. Spodobała jej się motorola i dlatego zamieściłem ten temat.
    No nic. Jeśli ktoś z miłośników marki będzie zainteresowany, zapraszam. Bo widzę, że nie ruszę z tym, a jakieś kombinacje z cyanogenami sobie odpuszczę gdyż wiem po samsungach jak te modyfikowane romy zjadały baterię i wariowały po czasie.
REKLAMA