witam,mam dosc dziwny problem : gdy wlaczam aplikacje neostrady,daje polacz-> i wyskakuje mi na dole po prawej,kolo ikonek komunikat "polaczenie 1,3 mb" jednak po kilkunastu minutach,czasami w porywach do 30 min internet mi przestaje dzialac i nie dostaje zadnego komuniikatu w stylu "polaczenie zostalo skonczone itp." tzn. np. gdy sciagam przerywa mi sciaganie,gdy gram przez neta dostaje dc.
Ale dziwne jest to ze diody swieca sie na zielono,czas uzywania internetu tez leci ...nie rozumie o co chodzi?? kiedy przerywa mi polaczenie wyskakuje mi komunikat na dolnym prawym rogu ze "brak urzadzenia" a "czas neostrady" dalej leci... pomoze ktos??
zrobilem nawet formata na nowym winxp,i nic,skanowalem dyski w poszukiwaniu wirusow->tez nic ;/
p.s. troche chaotycznie to pisalem ;p
Ale dziwne jest to ze diody swieca sie na zielono,czas uzywania internetu tez leci ...nie rozumie o co chodzi?? kiedy przerywa mi polaczenie wyskakuje mi komunikat na dolnym prawym rogu ze "brak urzadzenia" a "czas neostrady" dalej leci... pomoze ktos??
zrobilem nawet formata na nowym winxp,i nic,skanowalem dyski w poszukiwaniu wirusow->tez nic ;/
p.s. troche chaotycznie to pisalem ;p