Witam! Ja również potrzebuje schemat elektryki Citroena Berlingo 2.0 HDi. Może ktoś takowy schemat posiada jeśli tak proszę o przesłanie na luklublin(_at_)poczta.onet.pl.
Z góry dziękuję
Pewnie że może być !! Ale jeżeli masz dojście do scanera to zeskanuj ten schemacik, wtedy możesz go wrzucić na portal i więcej ludzi będzie mogło z niego skorzystać . Pozdrowionka
Strasznie strzela momentami mam wolny bieg a czasem nie mogę odpalić? Przydał by się schemat podłączeń ECU silnika czujniki jak by ktoś poratował
Z góry wielkie dzieki
✨ Poszukiwano schematu instalacji elektrycznej samochodu Citroen Berlingo, szczególnie wersji pierwszej z klimatyzacją. W dyskusji pojawiły się prośby o schematy elektryczne różnych wersji Berlingo, w tym 2.0 HDi. Użytkownicy oferowali skany schematów z instrukcji ksero oraz zachęcali do ich udostępniania online. Jeden z uczestników udostępnił schematy drzwi dla silników 1.1 (44 kW), 1.4 (55 kW), 1.8 (43 kW), 1.9 (50 kW) oraz schematy silnika dla 1.1 TU1M (HDZ), 1.4 TU3JP (KFX) i 2.0 HDi DW10TD (RHY). Dołączono również schemat klimatyzacji dla Berlingo 1.9 oraz kody kolorów przewodów elektrycznych. W dalszej części dyskusji pojawiły się pytania o schematy podłączeń ECU silnika i czujników oraz schematy elektryki centralnego zamka. Wygenerowane przez model językowy.