Niestety, to nie to. Walczę w nim z fonią, jest tam moduł p.cz+fonia stereo. Nie mam fonii w żadnym standardzie, tylko szum. Klient twierdzi, że wcześniej fonia zanikała op około godziny pracy, obecnie jej brak od chwili włączenia.
Podobno możesz posiłkować się SKYTRONIC TV2140 lub SKYTRONIC 2120
Sprzedaż i serwis kas fiskalnych oraz sprzętu towarzyszącego.
Sprzedaż części zamiennych.
Porady tylko na forum!
Pozdrowienia z Podlasia (nie mylić z woj.podlaskim)
Podobno możesz posiłkować się SKYTRONIC TV2140 lub SKYTRONIC 2120
Ma może kolega te schematy? Wystarczy mi moduł p.cz- scalaki: TDA2549, TDA 3853. Cosik nie tak w aplikacji TDA3853 lub sam układ, mam jakieś resztki zaszumionej i zniekształconej fonii w jednym kanale, natomiast w drugim tylko szum, regulacja siły głosu działa.
Sprzedaż i serwis kas fiskalnych oraz sprzętu towarzyszącego.
Sprzedaż części zamiennych.
Porady tylko na forum!
Pozdrowienia z Podlasia (nie mylić z woj.podlaskim)
✨ Poszukiwano schematu do telewizora Clatronic CTV261VT/S, zwłaszcza modułu p.cz. i fonii stereo, gdzie występował problem z brakiem dźwięku lub szumem. W urządzeniu zastosowano układy scalone TDA2549 i TDA3853, a problem dotyczył prawdopodobnie aplikacji TDA3853 lub samego układu. Sugerowano wykorzystanie schematów z modeli Skytronic TV2120 i TV2140 jako kompatybilnych lub pomocniczych. Wstępnie rozważano także chassis PC04 Samsunga, jednak nie potwierdzono zgodności. W telewizorze znajdują się elementy takie jak procesor TA8659AN, pion TA8403K oraz transformator FBT CF-0467. Wygenerowane przez model językowy.