logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić kostkę ISO do radia IMAGO im-c2?

Ducati88 24 Sty 2009 15:27 9121 9
REKLAMA
  • #1 6047433
    Ducati88
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam. wyżej wymienione radio ale bez kostki iso do jego podłączenia. wie ktoś gdzie ja znaleźć? na allegro nie ma :-(
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 6047519
    WMichał
    Poziom 32  
    Ocena: 135
    W zestawie jest odpowiednia kostka, chyba, że masz z radio z trzeciej ręki.
  • REKLAMA
  • #3 6047673
    Ducati88
    Poziom 10  
    no z trzeciej.... gdzie szukać?
  • REKLAMA
  • #4 6047746
    WMichał
    Poziom 32  
    Ocena: 135
    U osoby od której kupiłeś, bo nie jest to zbyt popularne radio, które można było nabyć w promocji w biedronce. Chodzi Ci o tą kostkę łączącą radio z iso, czy nie masz kostki iso w samochodzie?
  • REKLAMA
  • #5 6049095
    Ducati88
    Poziom 10  
    nie mam jej przy radiu... w samochodzie jest.... mój sony cdx szlak trafił a imago za 40 zeta od kumpla dostałem byle narazie cos grało.... ale bez kostki do nie go :-(
  • Pomocny post
    #6 6050302
    jever 23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 280
    Otwórz górną pokrywe radia i zobacz może akurat piny są opisane na płycie.
  • #7 6050556
    Ducati88
    Poziom 10  
    o dzięki o podpowiedz! a może ma ktoś kostkę podpisaną? po tym to już bym doszedł na pinach....
  • Pomocny post
    #8 6050674
    jever 23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 280
    Zrób zdjęcie tyłu radia.Może uda się coś dopasować.
  • #9 6050761
    Ducati88
    Poziom 10  
    zdjęcia zrobione telefonem:-(

Gdzie kupić kostkę ISO do radia IMAGO im-c2? Gdzie kupić kostkę ISO do radia IMAGO im-c2?

Zdjęcia dodajemy przy pomocy funkcji Dodaj obrazek. Zmieniłem. [TW]
  • #10 7818181
    Zwiazor
    Poziom 1  
    Ocena: 2
    Obetnij kostkę zasilacza z peceta tą co wpina się do płyty głównej ja tak zrobiłem pasuje jak ulał
    A piny masz opisane na płycie

Gdzie kupić kostkę ISO do radia IMAGO im-c2? Gdzie kupić kostkę ISO do radia IMAGO im-c2?

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano kostki ISO do podłączenia radia IMAGO im-c2, które zostało zakupione bez oryginalnej kostki. Radio to nie jest popularnym modelem, często sprzedawanym w promocjach, np. w Biedronce. W samochodzie jest standardowa kostka ISO, natomiast brakowało kostki łączącej radio z tą instalacją. Sugerowano sprawdzenie oznaczeń pinów na płycie radia po zdjęciu górnej pokrywy oraz wykonanie zdjęć tylnej części radia w celu identyfikacji złączy. Jako praktyczne rozwiązanie zaproponowano użycie kostki zasilacza komputerowego (np. z płyty głównej PC), która pasuje do radia IMAGO im-c2, co potwierdzono na podstawie zdjęć pinów i złączy.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA