U osoby od której kupiłeś, bo nie jest to zbyt popularne radio, które można było nabyć w promocji w biedronce. Chodzi Ci o tą kostkę łączącą radio z iso, czy nie masz kostki iso w samochodzie?
nie mam jej przy radiu... w samochodzie jest.... mój sony cdx szlak trafił a imago za 40 zeta od kumpla dostałem byle narazie cos grało.... ale bez kostki do nie go
✨ Poszukiwano kostki ISO do podłączenia radia IMAGO im-c2, które zostało zakupione bez oryginalnej kostki. Radio to nie jest popularnym modelem, często sprzedawanym w promocjach, np. w Biedronce. W samochodzie jest standardowa kostka ISO, natomiast brakowało kostki łączącej radio z tą instalacją. Sugerowano sprawdzenie oznaczeń pinów na płycie radia po zdjęciu górnej pokrywy oraz wykonanie zdjęć tylnej części radia w celu identyfikacji złączy. Jako praktyczne rozwiązanie zaproponowano użycie kostki zasilacza komputerowego (np. z płyty głównej PC), która pasuje do radia IMAGO im-c2, co potwierdzono na podstawie zdjęć pinów i złączy. Wygenerowane przez model językowy.