logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Oprogramowanie do Sony DVP-NS37 - brak odczytu napisów i filmów

kamtel2006 08 Lut 2009 16:58 2570 7
REKLAMA
  • #1 6121598
    kamtel2006
    Poziom 20  
    Ocena: 21
    poszukuję softu do DVD sony DVP-NS37

Bo nie czyta mi napisow i niektorych filmow.
  • REKLAMA
  • #2 6121960
    matis1983
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Proszę bardzo.

Czy potrzebna instrukcja wgrania?
    Załączniki:
    • SNEEC900.zip (1.36 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 6122862
    kamtel2006
    Poziom 20  
    no jak by mozna bo nigdy tego nie robilem.
  • #4 6123561
    matis1983
    Poziom 11  
    Niestety po angielsku, ale zawsze coś.
    SONY

posty scaliłem [Arko]

Tylko pamiętaj że robisz to na własną odpowiedzialność
  • #5 6158156
    kamtel2006
    Poziom 20  
    cd nagrywam x4 i zamykam sesje zeby nie dodawac innych plikow i mi dvd nie widzi tego.Wer softu w dvd mam 1.11.

Jak cd nagrac zeby ok bylo?moze cos zle czytam ta instruk. po angielsku-nie jestem za dobry w tym jezyku tak za bardzo.
  • REKLAMA
  • #6 6162213
    h jaworski
    Specjalista AGD
    Ocena: 717
    Zaczął bym od tego dlaczego nie czyta napisów i niektórych filmów bo nowy soft to nie recepta na każdy problem .Sprawdził bym czy napisy są w formacie które czyta twoje dvd i to samo z odtwarzanymi formatami filmów .Przy zmianie softu to podstawowy problem trzeba wiedzieć czy nowy soft rozwiąże dany problem a wiec trzeba by wiedzieć jakie są wprowadzone zmiany w nowym sofcie w stosunku do starego ,bo jaki sens ma wgrywanie nowego softu jak i tak on nie rozwiąże problemu a przy złym wgraniu można dvd uziemić na wieki
  • #7 6186228
    matis1983
    Poziom 11  
    Obraz prawdopodobnie musisz wypalić w alkoholu ".BIN" to rozszerzenie obrazu dysku czyli jako botowalną płytkę. Dajesz w nero nagraj obraz dysku i dalej tylko klikasz ok. reszta wedle instrukcji
  • REKLAMA
  • #8 6438672
    sub.done
    Poziom 12  
    matis1983 napisał:
    Obraz prawdopodobnie musisz wypalić w alkoholu ".BIN" to rozszerzenie obrazu dysku czyli ...

Otóż NIE! Plik ten nie jest obrazem płyty! Tutaj masz polską wersję instrukcji instalacji.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje oprogramowania (softu) do odtwarzacza DVD Sony DVP-NS37, ponieważ urządzenie nie odczytuje napisów oraz niektórych filmów. W dyskusji poruszono kwestie aktualizacji oprogramowania, w tym ryzyko związane z nieprawidłowym wgraniem nowego softu, które może uszkodzić urządzenie. Zwrócono uwagę, że problem z odczytem napisów i filmów może wynikać z nieobsługiwanych formatów plików, a niekoniecznie z wersji oprogramowania. Podano wskazówki dotyczące nagrywania płyty z aktualizacją, m.in. użycie programu Nero do nagrania obrazu dysku z rozszerzeniem .BIN jako bootowalnej płyty, jednak pojawiła się też korekta, że plik nie jest obrazem płyty i udostępniono polską instrukcję instalacji aktualizacji. Wskazano, że przed aktualizacją warto sprawdzić, czy nowa wersja oprogramowania faktycznie rozwiązuje zgłaszane problemy.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA