logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy istnieje bramka SMS dla nowej sieci Heyah?

DEMkO 13 Kwi 2004 22:14 2065 16
REKLAMA
  • #1 593394
    DEMkO
    Poziom 20  
    Ocena: 34
    jak w temacie czy jest bramka "nowej" sieci?
  • REKLAMA
  • #2 593400
    ZAHYR
    Poziom 33  
    Ocena: 178
    Mozesz wysylac smsy z bramki Era na siec Heyah
  • REKLAMA
  • #3 593415
    DEMkO
    Poziom 20  
    ta? loguje sie na era hasełko potem normalnie moge na ere wysyłać to wiem ale żeby na heyah szło no nie wiem aż sprawdze
  • #4 593423
    fifii69
    Poziom 29  
    Ocena: 15
    z bramki ery idą na bank można też wysyłać z bramki idei ale po wcześniejszym zarejestrowaniu się
  • #5 593463
    DEMkO
    Poziom 20  
    dziękówa Panowie życie mi ratujecie hehe nic z idea nie bede kombinował starczy mi w zupełności era
    Pozdrówko DEMkO
  • #6 612100
    KOLO22
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Z GG też już można wysyłać!
  • #7 617733
    wolf103
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    z MIASTAPLUSA ida spoko tylko trzeba miec tel. w SIMPLUSIE zebys ie zalogowac (moi znajomi bardzo ja chwala ja tez-)
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #12 952266
    dano123
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    mozesz tez skorzystać z programu eskimos:

eSkiMoS to darmowy program do wysyłania SMSów. Jego głównym założeniem jest obsługa jak największej liczby bramek (m.in. bramki polskich operatorów komórkowych oraz 1rstWap, Idea mBOX, Miasto Plusa, NonStopSms, Redcoal, Sms.Ac, Wapster, Waterbyte, WawerSms, Wzone oraz kilku zagranicznych operatorów), przy jednoczesnym zachowaniu odpowiednio prostego w obsłudze interfejsu użytkownika. Program umożliwia wysyłanie wiadomości do komunikatorów Gadu-Gadu oraz Tlen, jak również darmowe przesyłanie wiadomości graficznych oraz dzwonków na numery telefonów komórkowych.

Do pobrania tu:
    http://www.idg.pl/ftp/pc_2219/eSkiMoS%20R2%201.41.html
  • #13 952492
    habrozaurus
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 59
    www.heyah.pl/www/telefon.swf - bramka Heyah bez zadnych limitow :D Swojego czasu nie dochodzily sms-y, ale nie wiem jak jest teraz, bo nie sprawdzalem.
  • #14 953096
    ostry17
    Poziom 13  
    Ocena: 20
    ooo ja też szukałem takiej bramki
    dzieki wielki chłopaki
  • #16 2007303
    HenryK3
    Poziom 29  
    Ocena: 191
    atom1477 napisał:
    http://bramka.sms.bramki.pl/?b=sms
    I nie trzeba sie rejestrować.

Ze względu na zmianę bramki przez Era Omnix, nasza darmowa bramka nie wysyła aktualnie SMS do Era i Heyah

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy dostępności bramek SMS umożliwiających wysyłanie wiadomości do nowej sieci Heyah. Potwierdzono, że można wysyłać SMS-y z bramki Era na Heyah, a także z bramki Idea po wcześniejszej rejestracji. Wspomniano również o możliwości korzystania z bramek GG oraz Miasto Plusa (wymagający telefonu w sieci Simplus). Pojawiły się linki do stron oferujących bramki SMS, takich jak sms.priv.pl (z limitem 5 SMS dziennie), bramki.pl, smsbox.pl (również z limitem 5 SMS dziennie po rejestracji) oraz dedykowana bramka Heyah dostępna pod adresem www.heyah.pl/www/telefon.swf, choć z zastrzeżeniem, że w przeszłości zdarzały się problemy z dostarczaniem SMS-ów. Wspomniano także o programie eSkiMoS, który obsługuje wiele bramek operatorów, w tym Idea mBOX i Miasto Plusa, oferując prosty interfejs do wysyłania SMS-ów. Zauważono, że z powodu zmiany bramki przez Era Omnix, niektóre darmowe bramki przestały wysyłać SMS-y do sieci Era i Heyah.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA