logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HP DV5 1160ew - brak sterowników XP i problem z wyborem systemu przy starcie

cryss536 24 Lut 2009 18:50 2471 2
REKLAMA
  • #1 6198791
    cryss536
    Poziom 2  
    Witam. Posiadam hp dv5 1160ew i mam z nim mały problem. A mianowicie zainstalowałem na komputerze drugi system (windows xp pro sp3). Znalazłem większość podstawowych sterowników. Jednak nie mogę znaleźć sterowników do czytnika linii papilarnych, czytnika kart pamięci , do panelu dotykowego ,a także nie wiem dlaczego nie wyświetla mi się stan baterii. Drugi problem to: Nie wiem dlaczego gdy na komputerze mam zainstalowane 2 systemy a mianowicie tą oryginalną vistę i tego xp to dlaczego jak komputer startuje to nie daje mi prawa wyboru tylko sam odpala xp. Bardzo bym prosił o linki do sterowników i ewentualnie co zrobić aby korzystać z obu systemów jeżeli się da :)Z góry dzięki
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 6198895
    mat_ed
    Poziom 43  
    Ocena: 268
    Cytat:
    Drugi problem to: Nie wiem dlaczego gdy na komputerze mam zainstalowane 2 systemy a mianowicie tą oryginalną vistę i tego xp to dlaczego jak komputer startuje to nie daje mi prawa wyboru tylko sam odpala xp. Bardzo bym prosił o linki do sterowników i ewentualnie co zrobić aby korzystać z obu systemów jeżeli się da SmileZ góry dzięki

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic821812.html

Co do pierwszego problemu. Skorzystał kolega z wyszukiwarki na forum wpisując do niej +hp dv5 1160ew , i przeczytał tematy, w których był poruszany problem sterowników m.in do czytnika ?
  • #3 6199313
    cryss536
    Poziom 2  
    Ok dzięki mat_ed drugi problem został pomyślnie rozwiązany dzięki programowi vistabootpro :) Teraz zostało tylko dopasowanie odpowiednich sterowników . Jeszcze raz wielkie dzięki i w pozdrawiam!!
REKLAMA