logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odblokować GPS Medion GO PAL P4420 – sprawdzone metody i instrukcje

cichecki 06 Mar 2009 21:13 9979 4
REKLAMA
  • #1 6245794
    cichecki
    Poziom 9  
    mam pytanie czy ktoś zna sposób na odblokowanie gps MEDION GO PAL p 4420 proszę o porady
  • REKLAMA
  • #2 6246282
    lanumisu
    Poziom 17  
    Ocena: 9
    Jesli chcesz korzystac z explorera, kliknij na "o" w menu glownym gopala.
    (na gorze jest wyraz "gopal"). To najprostszy sposob.
  • REKLAMA
  • #3 6247333
    cichecki
    Poziom 9  
    czy gps mam podłączyć do komputera?
  • REKLAMA
  • #4 6247452
    lanumisu
    Poziom 17  
    Ocena: 9
    Nie trzeba do komputera nic podlanczac, przeciez chcesz miec dostep do explorera (karty sd) w nawigacji.
  • #5 6773760
    lomas68
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    cichecki napisał:
    mam pytanie czy ktoś zna sposób na odblokowanie gps MEDION GO PAL p 4420 proszę o porady

Z Medionem P4420 najlepiej postąpić tak jak z innymi Medionami Gopal.
    Wgrać na sformatowaną systemem FAT kartę SD np. Automapę 5.5.2 , której plik wykonywalny jest wceAm.exe dla wince 5.0
    Następnie połączyć nawigację z komputerem za pomocą kabla USB i programu activsync 4.5.
    Wejść poprzez exporera do folderu multimedia i tam zrobić skrót do przycisku np. AlarmClock.exe lub Subaku.exe Robimy to w ten sposób ,że kasujemy oryginalny plik przez dodanie do nazwy 1, a nazwę skrótu Automapy (wceAm.exe) zmieniamy na nazwę skasowanego.
    Po resecie mamy na przycisku AUTOMAPĘ. Można również zmienić odpowiednio nazwę przycisku na AUTOMAPA 5.5.2 wchodząć do folderu meu i desktop gdzie znajdują się pliki ikon przycisków.
REKLAMA