Witam. Spotkał się ktoś z taką pralką? Uszkodzony jest programator wypalone ścieżki i stopiona wtyczka a nigdzie nie mogę znaleźć nic na temat tej firmy. Może ktoś już przerabiał ten temat? Dziękuję i pozdrawiam
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkarol5608 napisał:Nie mam za bardzo takiej możliwości bo pralka stoi u klienta. To co udało mi się odczytać z programatora to: 85s-65dx-45dx , minisel CFE42 i jeszcze kilka innych ciągów numerów. Wyszukiwarka nic ciekawego nie znajduje, a na pewno po polsku.
karol5608 napisał:Możliwe że klon ardo. Nie znalazłem na niej nawet żadnej naklejki z nazwą modelu tylko to co było ma przednim panelu. Właściciel twierdzi że była kupiona jako "jakaś angielska".
karol5608 napisał:No to pewnie właściciel nie będzie zadowolony z takiej wiadomości. Ja też znalazłem taki moduł jedynie na zagranicznych stronach. Szkoda że brakuje kilku ścieżek bo może próbowałbym go reanimować a tak czeka pewnie złomowanie całej pralki. Pozdrawiam
karol5608 napisał:Szkoda że brakuje kilku ścieżek bo może próbowałbym go reanimować a tak czeka pewnie złomowanie całej pralki.
karol5608 napisał:Myślę że nie tyle był to strzał co przegrzanie i zapalenie się całego złącza. Wtyczka z kablami nie wygląda lepiej. Pytanie tylko czy sterownik przeżył. Będę go reanimował i o efektach napiszę. Pozdrawiam