logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak połączyć laptopa z Windows Vista z WiFi na routerze TP-Link TDW8901G?

manfred1 02 Kwi 2009 08:47 8418 4
REKLAMA
  • #1 6365168
    manfred1
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Witam serdecznie mam nie mały problem nad którym wczorajszego dnia spędziłem 8 godz. Posiadam dwa pc i lapa. Podłączyłem do jednego pc router i skonfigurowałem go poprzez kartę sieciową. Nie wiem czy dobrze ustawiłem wszystkie te zakładki ale net idzie choć szybkość jego spadła do 800-900 (1mb Neostrada). Natomiast nie mogę się połączyć poprzez wifi z z lapem. Odnajduję sieć wpisuję hasło które ustanowiłem na www routera i nic. Mam połączenie z siecią natomiast nie mam połączenia z netem. Na lapie mam viste premium nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Bardzo proszę jak dla lajka wytłumaczyć jak połączyć sie z routerem po wifi może coś pomijam i notorycznie popełniam ten sam błąd. Za pomoc dzięki serdeczne
  • REKLAMA
  • #2 6365183
    kaczmarj
    Poziom 24  
    Ocena: 76
    Masz tu wszystko opisane dla TP-Linka
    Załączniki:
    • TP-LINK konfiguracja.rar (716.6 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 6365262
    manfred1
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Dzięki serdeczne za ten link ale powiedz jak mam skonfigurować lapa bo niestety non stop nie mam poł aczenia
  • REKLAMA
  • #4 6366977
    kaczmarj
    Poziom 24  
    Ocena: 76
    włącz kartę sieciową w lapku. Uruchom program do obsługi WI-FI. Uruchom wyszukiwanie sieci. Zaznacz sieć własną, wpisz hasło jeśli takie usytawiłeś w TP-Linku i to już wszystko.
    Jeśli ustawiłeś sieć ukrytą to jeszcze musisz podać nazwę dla sieci "bez nazwy".
  • #5 7171095
    konradzik24
    Poziom 2  
    Zrobiłem wszystko tak jak w instrukcji spakowanej powyżej i dalej na moim laptopie jest: znaleziono sieć TP-Link ---> trwa indetyfikacja -------> sieć niezidentyfikowana ---> lącznośc ograniczona;] juz 3h nad tym siedzę i nie wiem co nie gra...;(
REKLAMA