logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wasze wrażenia z targów AUTOMATICON 2009 - co warto zobaczyć?

Wawrzo. 02 Kwi 2009 11:45 1143 8
REKLAMA
  • #1 6365661
    Wawrzo.
    Specjalista Automatyk
    Ocena: 24
    Czy byliście już na tegorocznych targach ? , jakies spostrzeżenia, uwagi?.
    Wawrzo.
  • REKLAMA
  • #2 6368497
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 6368619
    asher
    Poziom 17  
    Ocena: 9
    Hmm widzialem takie dwie pomalowane na zloto... Nie mam tylko pojecia jaka firme reklamowaly :D Jakoś nie zwrocilem uwagi na napisy hehe
  • REKLAMA
  • #4 6371103
    jszrek
    Poziom 1  
    To racja hostessy poza szeroko pojętą automatyką bywają tam :).
  • #5 6371415
    Sady
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 373
    Troszkę mniejszych rozmach niż rok temu - troszkę ciekawostek - ludzi więcej - a najgorsi turyści co wszystko jest im potrzebne...

Jednak impreza winna być płatna (wystarczy te 5-10pln) i zamknięta, o to moje refleksje.

P.S.
    Prędzej ten temat do działu "Ogólnie"
  • #6 6372344
    czesiu
    Poziom 38  
    Ocena: 829
    asher napisał:
    Hmm widzialem takie dwie pomalowane na zloto... Nie mam tylko pojecia jaka firme reklamowaly :D Jakoś nie zwrocilem uwagi na napisy hehe

Też je widziałem, wzbudzały niezłą sensację, mniej ubrane laski chyba tylko na targach samochodowych można zobaczyć. :D
  • #7 6382762
    kenion
    Poziom 19  
    Ocena: 56
    No nie powiem, te panny na zloto zacne byly, zacne... W tym roku w porównaniu z poprzednim było troszkę skromniej, jednak nie mniej ciekawie. Widać trochę cieć po kosztach, zabrakło też parę wystawców np. Moellera. W tym roku szykują się jeszcze targi Automa w Poznaniu więc może co niektórzy skorzytają jeszcze z tej okazj.
  • REKLAMA
  • #8 6382829
    krzysiul
    Poziom 20  
    Ocena: 31
    Wiecie że te złote panny miały na górze takie pochyłe łoże i tam się prężyły? :) Ale tez nie zwróciłem uwagi co reklamowały :)

Dodano po 2 [minuty]:

A tak ogólnie to sporo z wystawców bardzo poważnie zastanawia się nad skoncentrowaniu się na targach w Poznaniu i wręcz odpuszczeniu sobie Automaticon'u
  • #9 6382867
    kenion
    Poziom 19  
    Ocena: 56
    Panny zamiast reklamować firmę to tak przykuwały uwagę że nikt nawet nie zauważył jaką firmę reprezentowały;p;p Słyszałem że Poznań też nie będzie jakiś wystawny a jego "rozkręcenie" do poziomu Automaticonu może potrwać parę lat.

Podsumowanie tematu

✨ Targi AUTOMATICON 2009 były oceniane jako nieco skromniejsze niż w poprzednim roku, z mniejszym rozmachm i mniejszą liczbą wystawców, m.in. brakowało firmy Moeller. Wystawcy i uczestnicy zauważyli większą liczbę odwiedzających, w tym turystów, co budziło mieszane uczucia. Wiele uwagi przyciągały hostessy, zwłaszcza dwie pomalowane na złoto, które wzbudzały spore zainteresowanie, choć nie reklamowały konkretnych firm. Dyskutowano o potencjalnym przeniesieniu uwagi branży na targi Automa w Poznaniu, które mają się odbyć wkrótce, choć ich rozwój do poziomu AUTOMATICON-u może zająć kilka lat. Pojawiły się sugestie, że impreza powinna być płatna i zamknięta, aby ograniczyć napływ przypadkowych zwiedzających.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA