logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Daewoo DLP-32C3FB - zawieszanie się i brak odbioru kanałów po restarcie

elektron220v 14 Kwi 2009 17:15 2181 3
REKLAMA
  • #1 6413700
    elektron220v
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Witam! Ja mam problem z tym telewizorem że niby wszystko działa jak należy ale czasami się zawiesi tak ze nie przełącza kanałów tylko widać jak cyfry kanałów się zmieniają i a program tv jest ten sam na wszystkich kanałach a jak go się wyłączy i ponownie włączy to nie odbiera nic tylko śnieg i nie daję się stroić a jak go stukałem to załapywał i było dobrzr przez jakiś czas a potem znowu to samo
  • REKLAMA
  • #2 6414020
    Adik C
    Poziom 25  
    Ocena: 131
    Witam,jeśli twierdzisz że reaguje na stuki w obudowe, sprawdź czy niema zimnych lutuw bo na to wskazuje. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 6414224
    elektron220v
    Poziom 11  
    No niby coś było ale teraz całkiem zgubił i pozostało tak jak be się zawiesił i tyle można wszystko robić pilotem w menu ale jak się go stroi to linia strojenia idzie ale na ekranie nic się nie zmienia tak jak by w jednym miejscu stał jakaś blokada niby stroi ale częstotliwości nie zmienia!! Co to może być i jak się do tego zabrać.
  • #4 8557975
    elektron220v
    Poziom 11  
    Tak był zimny lut i uszkodzony rezystor 100ohm pomiędzy głowicą antenową a pamięcią gdzie zapisane były programy TV już wszystko działa.
    Zamykam temat!
REKLAMA