logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Radio Pionier Radia Lampowe NAPRAWA Poznań, Wielkopolska

nickodem 15 Kwi 2009 12:14 3946 3
REKLAMA
  • #1 6416685
    nickodem
    Poziom 2  
    Witam,

Czy ktoś z Was orientuje się gdzie można naprawić lub sam naprawia radia lampowe?
    Ja się na tym nie znam a chciałbym naprawić dziadkowi dwa radia lampowe, jedno to Pionier a drugiego nazwy niestety nie znam. Dziadek i ja mamy kilkanaście lamp powyciąganych ze sprzętów różnorakich, które mogłyby posłużyć jako części zamienne.
    Zależy mi na osobie godnej zaufania.
    Dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam
    Michał
  • REKLAMA
  • #2 7311414
    nikinix
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Witam, jestem w podobnej sytuacji. Chciałabym naprawić stare radio lampowe dziadka, ale nie wiem gdzie mogę się z tą sprawa zwrócić. Czy udało Ci się naprawić Twoje radio? Jeśli tak, to gdzie? dzięki
  • REKLAMA
  • #3 7315242
    nickodem
    Poziom 2  
    Nie, niestety nie. Z tego co pamiętam to znalazłem gdzieś na wikipedii schemat tego radia ale jeszcze do nikogo się z tym nie udałem.
    Zaskoczyło mnie że na allegro jest dużo sprzedawców którzy oferują lampy do tego typu sprzętu więc myśle że jest to jak najbardziej możliwe. Sam się niestety na tym nie znam ale myślę że trzeba popytać a znajdzie się amator - łatwiej niż się można spodziewać.
  • #4 7380758
    gandrzejan
    Poziom 12  
    Ocena: 12
    Jeśli to radio nie jest rozjechane przez jakiś walec to mogę go naprawić.Niech się dziadek cieszy.
REKLAMA