Witam. W mojej małej firmie miałem dotychczas doprowadzoną neostradę gdzie na łączu był zainstalowany ruter Planet do którego podłączałem mojego kompa i rejestrator kamer przemysłowych. W firmie mogłem korzystać z komputera i zarządzać rejestratorem a w domu miałem podgląd na kamery. Kilka dni temu z korzystałem z promocji Tpsa i założyli mi DSL-a o zwiększonym Upladzie i rzeczywiście mam płynniejszy obraz z kamer w domu. Jaki problem? Modem DSl-a ma tylko jedno wyjście, ruter który używałem dotychczas nie pasuje ma wejście tylko ADSL, co muszę teraz kupić żeby pasowało do rozdziału na więcej wejść, czy są jakieś specjalne rutery na DSL?
Drugie pytanie - w parametrach usługi napisali że oprócz stałego adresu IP mam jeszcze 4 adresy jak je znaleźć skoro ich nie podają? a chciał bym je wykorzystać mam jeszcze dwa modemy na które bym chciał mieć wgląd przez internet.
Pozdrawiam fryniu.
Drugie pytanie - w parametrach usługi napisali że oprócz stałego adresu IP mam jeszcze 4 adresy jak je znaleźć skoro ich nie podają? a chciał bym je wykorzystać mam jeszcze dwa modemy na które bym chciał mieć wgląd przez internet.
Pozdrawiam fryniu.