logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Exus v10 w A4 i domykanie/otwieranie szyb - problem...

max0107 29 Kwi 2009 11:44 1313 2
REKLAMA
  • #1 6469597
    max0107
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Podłączyłem dzisiaj ten alarmik ale mam problem z domykaniem szyb.
    Zaznaczę że mam A4 z 2000roku i nigdzie nie znalazłem konkretnej opisówki pod niego i walczyłem z miernikiem Smile Mój problem polega na tym że centralny bardzo ładnie zamyka (przewód żółto-niebieski) i otwiera (szaro-biały) ale domykanie (przewód brązowo-czerwony) działa nie tak.
    Mianowicie po zamknięciu i przytrzymaniu przycisku zamykania szyby się zamykają ale jak wyłączę alarm (przycisk otwierania) to otwierają mi się i szyby czego nie chcę !!!!! coś chyba przekombinowałem:( proszę o radę w tej sprawie. nie podłączyłem jeszcze otwierania tylnej maski (tzn, chodzi o to aby po wcisnieciu przycisku swich w zamku maski otworzył zamek) działało mi to oryginalnie na pilocie od centralnego zamka ale tutaj w exusie jeszcze do tego nie dotarłem - proszę o wskazówki jak to podłączyć !!!Question
    dziękuję za każdą radę #please
    może ktoś coś poradzi ? denerwuje mnie to otwieranie szyb przy otwieraniu auta Sad
  • REKLAMA
  • #2 6469851
    SKRZYNIA
    Poziom 23  
    Ocena: 198
    wiec przepnij szary/bialy otworz i brazowy/czerwony zamknij -wyzdluz czas i na tym samym masz domykanie -wczoraj robilem identyczna A4 w ten sposob i dziala wysmienicie ( przewody z drzwi kierowcy)

pozdrawiam
  • #3 6470782
    max0107
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    ok domykanie mi działa ale jak otwieram auto pilotem to i opadają mi szyby. spróbuje jutro po twojemu i dam znać.
REKLAMA