Witam
Mam taki problem...
Kuzynka podczas pisania jednego z rozdziałów pracy magisterskiej podczas zamykania dokumentu i ukazania się okienka z magicznym komunikatem "Czy chcesz zapisać dokument" omyłkowo jakoś wybrała opcję NIE, no i niestety wszystkie jej wypociny poszły na marne.
Czy da się jakoś odzyskać (chociaż część) jej pracę?
Czy Word nie tworzy gdzieś sobie plików do odzyskiwania dokumentów.
Dodam, że opcja automatycznego zapisywania w celu odzyskania dokumentu była włączona i ustawiona na 10 minut.
Z tego co udało mi się zorientować to Word tworzy sobie ten plik w:
C:\Documents and Settings\$nazwa usera\Dane aplikacji\Microsoft\Word.
Niestety z tego co zaobserwowałem po kliknięciu na NIE podczas zapisywanie, plik odzyskiwania jest wykasowywany. Czy ktoś może wie, czy przypadkiem Word nie tworzy gdzieś jeszcze jakiś plików?
Mam taki problem...
Kuzynka podczas pisania jednego z rozdziałów pracy magisterskiej podczas zamykania dokumentu i ukazania się okienka z magicznym komunikatem "Czy chcesz zapisać dokument" omyłkowo jakoś wybrała opcję NIE, no i niestety wszystkie jej wypociny poszły na marne.
Czy da się jakoś odzyskać (chociaż część) jej pracę?
Czy Word nie tworzy gdzieś sobie plików do odzyskiwania dokumentów.
Dodam, że opcja automatycznego zapisywania w celu odzyskania dokumentu była włączona i ustawiona na 10 minut.
Z tego co udało mi się zorientować to Word tworzy sobie ten plik w:
C:\Documents and Settings\$nazwa usera\Dane aplikacji\Microsoft\Word.
Niestety z tego co zaobserwowałem po kliknięciu na NIE podczas zapisywanie, plik odzyskiwania jest wykasowywany. Czy ktoś może wie, czy przypadkiem Word nie tworzy gdzieś jeszcze jakiś plików?