logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak przestroić Tosca 303 po zmianach w filtrach?

elee 05 Maj 2004 18:59 2541 5
REKLAMA
  • #1 627161
    elee
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Jezu niech mi ktoś pomoże jak to przestrojić pogrzebałem filtrami i teraz mam groch z kapustą pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 627222
    dlugi666
    Poziom 21  
    Ocena: 23
    Użyj szukaj i poszukaj opisu przestrojenia Tosci lub głowicy GFE-105.

samo kręcenie filtrami nic daje musisz jeszcze wymienić lub wyciąć 3 albo 4 kondensatory
  • REKLAMA
  • #3 628375
    kaem
    Poziom 29  
    Ocena: 296
    elee napisał:
    Jezu niech mi ktoś pomoże jak to przestrojić pogrzebałem filtrami i teraz mam groch z kapustą pozdrawiam

Jeżeli kręciłeś filtrami bez znajomości rzeczy (bo ktoś Ci powiedział że wystarczy pokręcić tu i tu), to już umarłeś w butach. Daj do serwisu, niech Ci zestroją wszystko tak jak było i dopiero potem przestroją. Jeżeli teraz powiemy Ci jak przestroić albo damy odpowiedni link, to i tak efekt będzie beznadziejny. Nigdy nie kręcimy niczym bez znajomości rzeczy, a już zwłaszcza nie w p.cz. i nie w detektorze.
  • REKLAMA
  • #4 628455
    konradbogdan
    Poziom 15  
    Ocena: 4
    Wytnij kondensatory ceramiczne równoległe do obwodów w.cz i pokręc myśle że ci się uda.Od czegoś kiedyś trzeba zacząć.Tak się rodzili prawdziwi fachowcy.... :D
  • REKLAMA
  • #6 640172
    Arek37
    Poziom 14  
    Ocena: 13
    Ja swoją przestrajałem z podobnego opisu (wyjęcie 2 pików i wymian 1) i jest miodzio. Polecam! :idea:
REKLAMA