Witam serdecznie,
Mam do was pytanie, otóż zamierzam kupić subwoofer firmy voicekraft do samochodu, ale z przeznaczeniem by go podłączyć także pod komputer.
Model jest przedstawiony tutaj:
[...]
Co muszę mieć by zmusić to do działania pod komputerem. Problemem jest oczywiście zasilanie.
Pisałem do autora aukcji i niestety nie otrzymałem sensownej odpowiedzi. Proszę o pomoc i ewentualne koszty takich działań. Dodam, że nie mam zielonego pojęcia na temat elektroniki dlatego chciałbym by metoda była idiot-proof i plug-and-play.
Pozdrawiam serdecznie.
Link do aukcji już usunąłem, a teraz niech Kolega zada pytanie.
GM
Edit by jedreo:
Pytanie jest zadane, a i dziękuję za usunięcie linku do aukcji. Myślę, że znacząco to pomoże przy rozwiązaniu problemu.
Dane odnośnie modelu:
Moc: - 350 Watt
Rodzaj zawieszenia : - innowacyjna guma butylowa
Napięcie: Od 11 V do 15V
Pasmo przenoszenia : - 40 – 300 Hz
Rodzaj cewki : - 2 wentylowane aluminiowe
Bass: - 20 cm polipropylen lakierowany
Skuteczność: - 90 dB
Impedancja: - 4 Ohm
Montaż: Na poziomie amatorskim
Podłącznie: 2 chinch + Impuls + zasilanie
http://www.ferrosound.pl/allegro/zajac/foto/bb2000/InstrVK2000.jpg
Droga wielce szanowna Administracjo. Proszę o nieusuwanie tego linku bowiem zdjęcie te przedstawia model subwoofera, którego zamierzam kupić a szczerze wierzę, że żaden użytkownik tego forum nie posiada umiejętności jasnowidzenia, zza wyjątkiem moderatorów i administracji owego forum. Myślę, że bez owego zdjęcia, będzie niezmiernie ciężko stwierdzić w czym tkwi problem i jak się do niego zabrać.
Mam do was pytanie, otóż zamierzam kupić subwoofer firmy voicekraft do samochodu, ale z przeznaczeniem by go podłączyć także pod komputer.
Model jest przedstawiony tutaj:
[...]
Co muszę mieć by zmusić to do działania pod komputerem. Problemem jest oczywiście zasilanie.
Pisałem do autora aukcji i niestety nie otrzymałem sensownej odpowiedzi. Proszę o pomoc i ewentualne koszty takich działań. Dodam, że nie mam zielonego pojęcia na temat elektroniki dlatego chciałbym by metoda była idiot-proof i plug-and-play.
Pozdrawiam serdecznie.
Link do aukcji już usunąłem, a teraz niech Kolega zada pytanie.
GM
Edit by jedreo:
Pytanie jest zadane, a i dziękuję za usunięcie linku do aukcji. Myślę, że znacząco to pomoże przy rozwiązaniu problemu.
Dane odnośnie modelu:
Moc: - 350 Watt
Rodzaj zawieszenia : - innowacyjna guma butylowa
Napięcie: Od 11 V do 15V
Pasmo przenoszenia : - 40 – 300 Hz
Rodzaj cewki : - 2 wentylowane aluminiowe
Bass: - 20 cm polipropylen lakierowany
Skuteczność: - 90 dB
Impedancja: - 4 Ohm
Montaż: Na poziomie amatorskim
Podłącznie: 2 chinch + Impuls + zasilanie
http://www.ferrosound.pl/allegro/zajac/foto/bb2000/InstrVK2000.jpg
Droga wielce szanowna Administracjo. Proszę o nieusuwanie tego linku bowiem zdjęcie te przedstawia model subwoofera, którego zamierzam kupić a szczerze wierzę, że żaden użytkownik tego forum nie posiada umiejętności jasnowidzenia, zza wyjątkiem moderatorów i administracji owego forum. Myślę, że bez owego zdjęcia, będzie niezmiernie ciężko stwierdzić w czym tkwi problem i jak się do niego zabrać.