logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Funkcje i zastosowanie urządzenia Telfa ZSI-5 - identyfikacja sprzętu

jsp 30 Maj 2009 16:09 2631 3
  • #1 6594436
    jsp
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    Nie wiem czy zamieściłem ten post w dobrym dziale ,ale do rzeczy :D . Ostatnio znalazłem urządzenie o powyższym oznaczeniu i nie wiem co to jest i do czego służy . Poniżej zamieszczam zdjęcia tego urządzenia , może ktoś pozna co to jest.

Funkcje i zastosowanie urządzenia Telfa ZSI-5 - identyfikacja sprzętu Funkcje i zastosowanie urządzenia Telfa ZSI-5 - identyfikacja sprzętu Funkcje i zastosowanie urządzenia Telfa ZSI-5 - identyfikacja sprzętu Funkcje i zastosowanie urządzenia Telfa ZSI-5 - identyfikacja sprzętu Funkcje i zastosowanie urządzenia Telfa ZSI-5 - identyfikacja sprzętu Funkcje i zastosowanie urządzenia Telfa ZSI-5 - identyfikacja sprzętu Sory za słabą jakość fotek.
  • #2 6594589
    any56
    Poziom 39  
    Ocena: 840
    Szkoda, że nie zrobiłeś zdjęcia z tyłu urządzenia...
    Wg mnie jest to stabilizowany zasilacz 24V = z automatyką do ładowania akumulatora (24V) zasilania buforowego.
    Konstrukcja panelowa. Prawdopodobnie pracował w układach dozoru (np. system alarmowy).
  • #3 6596651
    jsp
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    Z tyłu nic nie ma. Na bokach 2 złącza podobne do EURO. A do czego mogę to wykorzystać? Czy to na pewno to co napisał any56? Może ktoś jeszcze się wypowie.
  • #4 6596697
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA