Nie wiem czy zamieściłem ten post w dobrym dziale ,ale do rzeczy . Ostatnio znalazłem urządzenie o powyższym oznaczeniu i nie wiem co to jest i do czego służy . Poniżej zamieszczam zdjęcia tego urządzenia , może ktoś pozna co to jest.
Szkoda, że nie zrobiłeś zdjęcia z tyłu urządzenia...
Wg mnie jest to stabilizowany zasilacz 24V = z automatyką do ładowania akumulatora (24V) zasilania buforowego.
Konstrukcja panelowa. Prawdopodobnie pracował w układach dozoru (np. system alarmowy).
Z tyłu nic nie ma. Na bokach 2 złącza podobne do EURO. A do czego mogę to wykorzystać? Czy to na pewno to co napisał any56? Może ktoś jeszcze się wypowie.
Z tyłu nic nie ma . Na bokach 2 złącza podobne do EURO .A do czego mogę to wykorzystać?Czy to napewno to co napisał any56?Może ktoś jeszcze sie wypowie.
Te złącza to pewnie jakiś rodzaj złącz krawędziowych i po włożeniu tego panelu do szafy idealnie pasowałyby do "jakiegoś" wtyku w szafie. A poza tym Any56 ma chyba rację
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.