logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony Vaio VGN-NR32M/S - jaki model matrycy 15.4 WXGA X-black LCD?

Wanay 10 Cze 2009 00:26 2397 3
REKLAMA
  • #1 6637558
    Wanay
    Poziom 1  
    Witam! Jako, iż to jest to mój pierwszy post na tym forum to chciałem się przywitać. A więc mój problem tkwi w tym, że od 2 dni nie mogę znaleść nazwy matrycy jaka pasuje do laptopa Sony Vaio VGN-NR32M/S. Niestety nie mam teraz tego laptopa i nie mam jak sam tego sprawdzić , pojechał on wraz z bratem do Anglii gdzie został zniszczony i własnie wraca pocztą :/. A więc czy wie ktoś może jaka jest nazwa matrycy, bądź jaka pasuje na 100% ? W dokumentach od producenta mam tylko tyle : 15.4 WXGA (1280 X 800) X-black LCD. Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam ;)
  • REKLAMA
  • #2 6638196
    mat_ed
    Poziom 43  
    Ocena: 268
    Kolega mógł wstrzymać się z założeniem tematu aż do momentu, powrotu laptopa. Na podstawie tych danych zamiennika nie znajdziemy. Jak Kolega będzie miał laptopa przy sobie, proszę podać oznaczenia matrycy.
  • REKLAMA
  • #3 6676303
    michał3411_2007
    Poziom 29  
    Ocena: 37
    w tych laptopach zazwyczaj są 2 matryce
    jeśli 1-świetlówkowa to jest to QUANTA
    jeśli 2-świetlówkowa to jest to HITACHI
    z innymi się na razie nie spotkałem
    demontuje laptopy SONY na podzespoły
    zamiast QUANTY coś dobierzesz
    a jak HITACHI to raczej nie , musisz kupić praktycznie taką jaką masz , no możesz założyć co prawda inną , ale..........
    jak nie masz gdzie kupić to zapytaj mnie
    obie w cenie 240zł w idealnym stanie bez plamek badpixeli itp.
  • #4 6745188
    mieczotronix
    Poziom 16  
    Ocena: 4
    a czy masz może CCFL do matrycy HITACHI 17,1" do vaio AR - albo chociaż wiesz jakie mają one wymiary?
    W moim AR21s świecą już trochę mdło i chciałbym wymienić na jaśniejsze.
    pozdrawiam
    Krzysiek
REKLAMA