logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony KV28LS35U - Jak poprawić rozmazany obraz w trybie serwisowym?

artur_28 13 Cze 2009 13:31 1402 3
REKLAMA
  • #1 6650376
    artur_28
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Czy ktoś mógłby wytłumaczyć mi łopatoligocznie co pozmieniać w trybie serwisowym chassis fe2 w tym telewizorze? obraz jest lekko przesunięty, tak jakby "blur", widać to szczególnie na menu tunera sat oraz na napisach divx, których nie widać bo są rozmazane, czy można jakoś ustawić żeby ine było rozmazane? mam taki sam tv w drugim pokoju i tamten jest cacy, wprowadziłem wszystkie parametry z tego dobrze działającego i kupa nic to nie zmieniło, z którego menu powinienem skorzystać żeby to ustawić? Service czy Geometry, jestem zielony w temacie tv, nie znajde serwisanta bo jestem w szkocji ;(
  • REKLAMA
  • #2 6652965
    Mirek Z.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 531
    Proszę poprawić pisownię postu - zdania zaczyna się wielką literą, nazwy własne również. Chyba wspomniałem o tym poprzednio?

Ostrość - pokrętłem Focus, przesunięcie (bo tak można zrozumieć opis w temacie) - w Geometry (ale to dotyczy całego obrazu!).
    Chyba przydałoby się zdjęcie (wyraźne) - wstawione za pomoca "Dodaj obrazek". Lub dwa - całego ekranu i fragmentów przy brzegu (napisy).
  • REKLAMA
  • #3 6653984
    artur_28
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Sony KV28LS35U - Jak poprawić rozmazany obraz w trybie serwisowym?

tak to wygląda
REKLAMA