logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Audioline DECT 7800 – jak ponownie zarejestrować słuchawkę po wylogowaniu?

Sallmo 16 Cze 2009 20:33 2825 3
REKLAMA
  • Wylogowała mi się słuchawka i nie wiem jak zalogować.Nie mogę korzystać z telefonu. Jak ktoś ma instrukcję albo wie jak to zrobić, to poproszę probe-72(małpa)o2.pl albo tutaj. Biedę wdzięczny.
    O autorze
    Sallmo
    Poziom 2  
    Sallmo napisał 2 postów. Mieszka w mieście warszawa. Jest z nami od 2009 roku.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 6667729
    zybex
    Pomocny dla użytkowników
    Ocena: 2933
    Instrukcja jest w necie, ale wklejam ci póki co tylko tę stronę, która mówi o logowaniu i wylogowywaniu słuchawki.

Audioline DECT 7800 – jak ponownie zarejestrować słuchawkę po wylogowaniu?
  • REKLAMA
  • #3 6670290
    Sallmo
    Poziom 2  
    Dzięki bardzo :) Przeszukałem net ale wszystkie odnośniki do instrukcji są już nieaktywne ( stary model tel.). Jak wiesz gdzie jest , daj znać ;) Dzięki jeszcze raz :))

edit. leże na punkcie 4 nie wiem czy słuchaka-ok 3 razy wcisnąć ? Próbowałam ale nie działa ;/
    edit2. próbowałem już wszystkie klawisze ;/ nie mam żadnego +, na wyświetlaczu też się nic nie zmienia,jak wcisnę 1111 i słuch+ok . Miga tylko słuchawka na wyświetlaczu.
  • Pomocny post
    #4 6670848
    zybex
    Pomocny dla użytkowników
    Ocena: 2933
    Faktycznie te symbole są mało widoczne. Trzeba sprawdzić na początku instrukcji, o które konkretnie przyciski chodzi.
    Poza tym "zweimail" oznacza bodajże, że dwa przyciski jednocześnie. "Mit" to po polsku "z".

Ps. Nie pamiętam skąd ściągnąłem tę instrukcję, ale masz ją w załączniku.
    Załączniki:
    • DECT7800.pdf (1.26 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA