Witam, mam problem mój sprzęt jak wyżej a więc combo philipsa nie zawsze czyta płyty, dziś go otwarłem bo intrygował mnie delikatny klekot jak się wydobywał z wewnątrz tuż po włożeniu płyty, wygląda mi na to (zauważyłem to bez płyty) że soczewka lasera drga góra dół i tak jakby próbuje ustawić ostrość.. po wielu próbach sprzęt przestaje dalej zczytywać i wyrzuca komunikat zeby zmienic plyte, jak jest zimny czasem odczyta dvd, co to może być widział ktoś coś takiego? co ciekawe laser ustawia ostrosc po zamknięciu szuflady bez płyty, tak jakby ta płyta tam była, świeci kilka razy czerwonym światłem
tu trochę fotek sprzętuAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
tu trochę fotek sprzętuAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany