logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony Ericsson K800i nie działa po próbie backupu GDFS, USB nie rozpoznaje

Soova 27 Cze 2009 13:17 2055 4
REKLAMA
  • #1 6709675
    Soova
    Poziom 10  
    Mam taki problem. Mam telefon k800i i chciałem sprawdzić czy da sie sciagnąć z niego simlocka, wiec za pomocą SETool dałem Identify żeby zobaczyć jaakiego softa mam. Wyszło, ze mam CID53, nastepnie chciałem zrobić backup GDFS ale w tym momencie coś mi siadło i od tamtego czasu telefon nie działa.
    Po podłączeniu go do komputera, wyświetla się napis, że rządzenie USB nie rozpoznane/uszkodzone. Nawet z przytrzymanym klawiszem C mi go nie wykrywa. Phone nie zapala się nawet po podłączeniu do ładowarki.
    czy można coś w takiej sytuacji zrobić? Czy pozostaje tylko serwis?
    Jest on jeszcze na gwarancji, ale czy nie zorientują się, że coś przy nim grzebałem? (wgrywać nic nie wgrywałem. chciałem zrobić tylko Read GDFS)
    Z góry dzięki za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 6709713
    gruby25
    Poziom 22  
    Ocena: 15
    prawdopobnie gdfs padł bo nie orginalnym setoolem go potraktowałeś, nie baw się gdfsem, bo zepsujesz na cacy :)

w tym przypadku tylko serwis!!
  • REKLAMA
  • #3 6709726
    Soova
    Poziom 10  
    Uff, podłączyłem go na troche dłuzej do ładowarki i zaczął działać. Wygląda na to, że wszystko działa już dobrze. Ale i tak dzięki za szybką odpowiedź
  • REKLAMA
  • #4 6709740
    gruby25
    Poziom 22  
    Ocena: 15
    pisałeś że ładowanie nie działa - wiec baterie wykluczyłem :)
  • #5 6709984
    Soova
    Poziom 10  
    No jak podłączyłem go za pierwszym razem to nic sie nie pojawiało. Dopiero potem, po napisaniu tego tematu jak podłączyłem go na dłużej to ruszył :p
REKLAMA