logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy można odkodować Canal+ w kablówce Telwisat? Jakie programy użyć?

21 Maj 2004 14:31 2012 5
REKLAMA
  • #1 652633
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 653185
    esiox
    Poziom 21  
    Ocena: 14
    widze ze temat juz poruszony,udostępniam program do oglądania tv i do dekodowania

moretv351pl[1].zip -----podstawowy program do oglądania TV z dekoderem canal +

wilma21.zip ---------dekodek do dzwięku Canal +

Ps.u mnie te kodowanie coś nie zabardzo wychodzi ciekawe czy jest kto kto wogóle ma zdekodowany canal +,w dodatku po zainstalowaniu dekodeka inne kanały oguchły
    Załączniki:
    • moretv351pl[1].zip (115.41 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • wilma21.zip (404.55 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 653364
    cobra210
    Poziom 15  
    Te dekodeki są do bani. Jak zainstalowałem to mogłem czasem oglądać canal + ale głownie to nie mogłem oglądać innych stacji. Albo w ogóle ich nie było :( albo takie zakłacenia że myślełem ze telewizja publiczna zaczęła kanały kodować :D
    Jak by ci zadziały to daj znać. Będę miło zaskoczony. 8)
  • REKLAMA
  • #4 653395
    esiox
    Poziom 21  
    Ocena: 14
    Plik ten wkleić do katalogu moretv powoduje iż dekodowany obraz jest stabilniejszy jednak nadal zaśnieżony z brzęczącymi głośnikami,ale zawsze coś,no i usuwa problem z głuchymi kanałami
    Załączniki:
    • key.zip (534 Bajtów) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #6 654757
    cobra210
    Poziom 15  
    Najlepsze i najbezpieczniejsze jest jak zauważył wcześniej kupić legalnie canal+. I mieć jeszcze wile innych kanałów w tej chwili wcale za nie wygórowaną cenę. 8)
REKLAMA