Witam
Mam problem z baterią łazienkową. Bolec, którym przełącza się na prysznic
zaczął wyskakiwać i nie był połączony ze sprężyną. Skutkiem była cieknąca woda i częściowy brak wody w prysznicu. Odkręciłem rurę od prysznica i wypadła mi metalowa zawleczka, przypuszczam że tym zablokowany był bolec. Po wyciągnięciu także bolca chciałem wyjąć wnętrze. Trochę obrosło to kamieniem więc użyłem siły
.. złamałem plastikowy wypust, na którym siedział bolec. Bateria wygląda prawie idealnie jak w linku:Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Nie znam też modelu ani marki tego urządzenia.
Pytanie brzmi następująco, czy jestem w stanie to rozebrać i dokupić brakujące części?, nawet nie mam pomysłu gdzie można takie dostać.
Z góry dziękuję za pomoc
Mam problem z baterią łazienkową. Bolec, którym przełącza się na prysznic
zaczął wyskakiwać i nie był połączony ze sprężyną. Skutkiem była cieknąca woda i częściowy brak wody w prysznicu. Odkręciłem rurę od prysznica i wypadła mi metalowa zawleczka, przypuszczam że tym zablokowany był bolec. Po wyciągnięciu także bolca chciałem wyjąć wnętrze. Trochę obrosło to kamieniem więc użyłem siły
Nie znam też modelu ani marki tego urządzenia.
Pytanie brzmi następująco, czy jestem w stanie to rozebrać i dokupić brakujące części?, nawet nie mam pomysłu gdzie można takie dostać.
Z góry dziękuję za pomoc