logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie kolumny głośnikowe do domu do 700 zł wybrać do głośnego słuchania muzyki?

Prit 09 Sie 2009 17:06 1038 6
REKLAMA
  • #1 6873644
    Prit
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Witam mam zamiar kupic jakieś w miarę dobre kolumny za 600-700zl co byście mi doradzili?
  • REKLAMA
  • #2 6874835
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 6875528
    Prit
    Poziom 12  
    do domu mnie interesuje ale lubię na prawdę głośno słuchac muzy
  • REKLAMA
  • #4 6875552
    Spiritchaser
    Poziom 16  
    Ocena: 9
    Głośno , czy z dobrą jakością ? Za tą kasę będziesz musiał wybierać :D No chyba że coś używanego ...
  • REKLAMA
  • #5 6876155
    zukzukzuk
    Poziom 21  
    Ocena: 19
    I tak jeszcze najmniej kilka pytań, zanim coś się wyciagnie...

Jak duży pokój, wzmacniacz, jaka muzyka, jakie źródło (na 99% PC), jakie preferencje brzmieniowe oprócz "głośno" (pewno BAS!)?

Fajnie jest:D
  • #6 6877570
    Prit
    Poziom 12  
    no tak pośrednio żeby tez były średnie tony a nie same piszczenie z wysokotonowych ale i żeby też był mocny bass. Muzy to różne oprócz metalu.

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwane są kolumny głośnikowe do domu w budżecie 600-700 zł, które umożliwią głośne odtwarzanie muzyki z zachowaniem dobrej jakości dźwięku. Istotne jest, aby kolumny oferowały zrównoważone brzmienie z wyraźnymi średnimi tonami oraz mocnym basem, unikając dominacji wysokich tonów. Dyskusja podkreśla konieczność uwzględnienia wielkości pomieszczenia, rodzaju wzmacniacza oraz źródła dźwięku (najczęściej PC). Zwrócono uwagę, że w tym przedziale cenowym często warto rozważyć sprzęt używany, aby uzyskać lepsze parametry. Rekomendacje i dalsze informacje dostępne są na wskazanym forum elektroda.pl.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA