A mianowicie posiadam skuter Benelli Naked z 2003.r (włoski) i mam problem bo poszła mi uszczelka pod elektronicznym ssaniem i została ona wymiwniona na grubszą i teraz skuter nie chce palic, i przed wymianą tej uszczelki było wszystko dobrze, a no i jeszcze jedno czy to przez tą uszczelkie uszkodzona mogła wyleciec cała bęzyna ze zbiornika?
Dodano po 18 [minuty]:
a no i jeszcze tam są dwie srubki do regulacji czegos? i wiem ze jedna jest od regulacji obrotów a ta druga do czego jest?
Dodano po 1 [godziny] 4 [minuty]:
widze ze nikt mi tu chyba nie pomorze... bede musiał chyba sam się uporac z tym problemem, ale jezeli ktoś jednak zdecyduje się mi pomóc to jeszcze prosze o wytłumaczenie jak regulowac gażnik a jeżeli komuś coś to mówi to na gaźniku jest napisane
"LONG MK LI"
Dodano po 18 [minuty]:
a no i jeszcze tam są dwie srubki do regulacji czegos? i wiem ze jedna jest od regulacji obrotów a ta druga do czego jest?
Dodano po 1 [godziny] 4 [minuty]:
widze ze nikt mi tu chyba nie pomorze... bede musiał chyba sam się uporac z tym problemem, ale jezeli ktoś jednak zdecyduje się mi pomóc to jeszcze prosze o wytłumaczenie jak regulowac gażnik a jeżeli komuś coś to mówi to na gaźniku jest napisane
"LONG MK LI"