logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6150 - jaki kabel do wgrania polskiego menu?

rewik 09 Cze 2004 22:51 1219 5
REKLAMA
  • #1 684105
    rewik
    Poziom 18  
    Ocena: 61
    Witam

Mam taki problem otóż kupiłem nokie 6150 z angielskim menu.Słyszałem że bezproblemowo można wgrać polskie menu ale trzeba mieć kabel :) .I teraz jest problem bo do tego prawdopodobnie trzeba mieć kabel flashujący (czy jakoś tak).Lecz nie jestem pewien bo może wystarczy poprostu zwykły kabel z allegro za 10 zł.Proszę o odpowiedzi co mi radzicie :).

Pozdrawiam. :wink:
  • REKLAMA
  • #2 684126
    all_tel
    Poziom 25  
    Ocena: 65
    moze byc fleszer Dejana 1.00 i jakis program do fleszowania np. knok i kabel M/bus
  • REKLAMA
  • #3 684139
    rewik
    Poziom 18  
    all_tel napisał:
    moze byc fleszer Dejana 1.00 i jakis program do fleszowania np. knok

Patrzyłem na allegro i nie ma takiego.Mógłbyś mi powiedzieć w jakich granicach cenowych one są ? , czyli rozumiem ze zwykły kabel za 10 zł nie wystarczy ?

Pozdrawiam :)
  • REKLAMA
  • #4 684156
    all_tel
    Poziom 25  
    Ocena: 65
    poszukaj na stronach GSM ceny są różne , a na temat fleszowania poszukaj w starszych postach , ale lepiej będzie jak zaniesiesz go do jakiegoś serwisu i tam ci zrobią za pare złotych
  • REKLAMA
  • #5 684165
    rewik
    Poziom 18  
    all_tel napisał:
    poszukaj na stronach GSM ceny są różne , a na temat fleszowania poszukaj w starszych postach , ale lepiej będzie jak zaniesiesz go do jakiegoś serwisu i tam ci zrobią za pare złotych

ehh tam nikt nie musi mi robic sam sobie poradze tylko bym musial miec kabel , ktos mi proponował wgranie softu z T9 za 5 zł :] hehe nie wiem ale chyba troche tanio ;] a tak to nie potrzebuje do zmiany loga czy wgrania nowego dzwonka kabla bo w kompie mam irde.
REKLAMA